Slik pakker du ut de diagnosekoder Fra 1998 3.4 GM Kjøretøy

Alle 1998 General Motors biler er kompatibel med den andre generasjonen av On-Board diagnose (OBD) koder, når bilens diagnostiske registrerer et problem, utsteder den en feilkode og kodene kan hentes ut ved hjelp av en OBD-II scanner. En mekaniker også kan hente kodene, men mange mekanikere tar gebyr for tjenesten. Skannerne er allment tilgjengelig, kan kjøpes og er enkle å bruke. Du trenger
OBD-II scanner
Vis flere instruksjoner
en

Slå av tenningen og elektriske system.
2

Sett inn OBD-II scanner inn i GMs diagnostiske jack. Plasseringen kan variere litt etter modell av GM kjøretøy. Det er vanligvis plassert under dashbordet og rattet.
3

Slå på skanneren. Hvis du ser på skjermen, vil du ikke se en diagnostisk kode.
4

Plasser GMs nøklene i tenningen og vri på kjøretøyet.
5

Se skanner-skjermen. Det bør ikke ta mer enn noen få sekunder for diagnostisk kode skal vises.
6

Skriv ned koden på en lapp. Slå av bilen og slå av skanneren.
7

Consult skannerens bruksanvisningen hvor du skal finne den generiske Society of Automotive Engineers koder. Imidlertid kan noen koder være spesifikke for bilprodusenten, som kanskje ikke er i skanneren brukerhåndboken. For disse kodene, bør en av de mange OBD-dedikerte nettsteder på nettet, for eksempel OBD-codes.com.
8

Les koden definisjonen for å avgjøre om kan reparere kjøretøyet. Hvis ikke, ta bilen til en profesjonell mekaniker til å fikse problemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65982.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer