Problemer med ABS på en Ford Expedition

Undersøkelse av fora og tilbakekalling guider antyder vanlige mekaniske problemer og noen tilbakekalling krav knyttet til ABS (blokkeringsfrie bremser) på Ford Expedition. ABS-teknologi er ment å hindre låsing av bremser og tap av kontroll over kjøretøyet under bråstopp. 2008 Ford Expedition

En tilbakekalling ble utgitt på 2008 Ford Expedition for ABS på grunn av noen hydrauliske ventiler i ESC-modulen bygges uten ekstra sjekk baller. Dette kan begrense strømmen av bremsevæske gjennom ventilen og redusere bremsekraft.

Hver bilprodusent ble bedt om å sende inn en defekt rapporten og rette plan og reparasjoner ble gjort uten kostnader for eierne.

Tilbakekallingen datoen var den 13 desember 2007.
1999 Ford Expedition

En tilbakekalling ble utgitt på 1999 Ford Expedition for kjøretøy som kan ha hatt en manglende eller delvis installert holderklemmen som holder master sylinder ventilløfteren å bremse arm pedal.
p Dette kan føre til økt bremselengde, øker risikoen for kollisjon.

Forhandlere ble bedt om å inspisere og reparere påvirket modeller.

Tilbakekallingen dato var den 17 november 1998.
ABS Light On

Et problem som oppstår på tvers av modeller med Ford ABS er lampen på dashbordet bor på. Ifølge du fikse biler, er dette vanligvis et ledningsnett problem å gi falsk informasjon til de brake sensorer. Hvis dette er tilfelle, betyr det ikke utgjør en umiddelbar fare med hensyn til drift av kjøretøyet.

Vanligvis anbefalte tiltak er utskifting av hjulet fartsmåleren.
Identifikasjon

ABS overvåker elektriske signaler for å finne ut hvor fort hjulene bremse ned ved bremsing. Hvis ABS kontroll modul indikerer vel avtar for raskt, modulerer den automatisk bremsetrykket til at hjulet for å hindre hjulet fra å låse og forårsaker tap av trekkraft eller manglende evne til å styre.

ABS kontroll modul er ment å kontinuerlig utføre selvdiagnoser. Hvis bremsene ser ut til å være modulerende under vanlig bremsing, eller hvis de ikke utfører denne automatiske "pumpe" handling, betyr det at ABS er feil.
Hensyn

2008 eller 1999 Ford Expedition hatt biler tilbakekalt basert på bestemte ABS problemer.

Problemer med indikatorlampe kan oppstå på alle modeller, og ikke nødvendigvis en umiddelbar problem med bremsene, men dersom dette ikke tennes , en profesjonell mekaniker konsulteres.

ABS på Ford Expedition og andre kjøretøy er utformet som en sikkerhetsforanstaltning, men modulerende effekten som er ment å hindre låsing bremser bør bare skje når sterk oppbremsing er påkrevd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64359.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer