Slik feilsøker en General Motors Trunk Lock

General Motors selger sedan med badebukser under Chevrolet, Buick, Pontiac, Cadillac og Oldsmobile merkevarer. Funksjoner av stammen låser inkludere eksterne trunk utgivelser, en trunk utgivelsen lockout alternativ, valgfri trunk utgivelsen håndterer og en felle-motstandsdyktig trunk kit. Problemer med stammen sluseanlegg kan inkludere låsen elementene feil. Problemer som dette kan rettes opp gjennom feilsøking. Du trenger
Friske batterier for nøkkelfri fjernkontroll
Vis flere instruksjoner
en

Bytt batteri på fjernkontrollen nøkkelfri adgang senderen hvis stammen ikke vil låse. Du kan teste om problemet er med senderen eller ikke ved å se om det åpner eller låser dørene når du trykker på knappen. Åpne senderen og ta ut det gamle batteriet hvis du mistenker at det er død. Erstatte den med en ny.
2

Slå ekstern trunk utgivelsen lockout til "Off" posisjon, hvis du prøver å låse stammen fra den eksterne trunk utgivelsen bryter på førerdøren og den vant 't åpne stammen. Den lockout er designet for å bremse den fjerndrift og tvinge bagasjerommet låses opp med nøkkelen i bagasjerommet selv. Se under koffertlokket og se om det er en lockout switch der. Det vil bli merket og plassert på låsen. Flytt bryteren til "Off" posisjon om det er installert.
3

Slå av tenningen, eller sett på parkeringsbremsen, hvis den eksterne trunk utgivelsen fortsatt ikke vil låse opp bagasjerommet.
4

Fullt lukke bagasjerommet fra sentrum hvis stammen ikke vil klinke. Være sikker på at den låses før du prøver å låse den.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67544.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer