Hva er galt med Clutch min?

En manuell girkasse er vanligvis lettere å vedlikeholde enn en automatisk . Hoveddelen som kan gå galt er clutchen . som kobler ut og inn girene . Hvis koblingen går , vil overføringen ikke fungere . Det er flere grunner til at clutchen ikke kan fungere . Olje Soaked Clutch
p Hvis din clutch er slipping det kan være fordi motoren din kan ha en oljelekkasje som kan være soaking de interne mekanismer i clutch . Før du bytter clutch sørge for eventuell oljelekkasje er stoppet .
Clutch Støy
p Hvis din clutch er å lage støy , er det sannsynligvis fordi det er slitt lagrene. Hvis koblingen er kvitre som en fugl du kan ha en vibrasjon som er utenom det vanlige i din aktuatormekanismen . Det kan bli skjevt, eller clutch kunne ha en slitt drivaksel .

Normal slitasje

De fleste clutch problemer skyldes slitasje . Når clutchen begynner å slure, være forberedt på mer glidning som kommer. Normal slitasje kan påvirke dine svinghjul , disk pigger, stopp pins eller dempere . Regelmessig bruk av clutch , spesielt i stoppe og gå trafikk , vil til slutt slites ned mekanisme.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65895.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer