Virkningene av en dårlig Distributør

Distributører er en viktig tenningssystem komponent, som de dirigere gnist til tennpluggen ledninger og til slutt tennpluggene, som initierer forbrenning. Når distributørene går dårlig, motoren er plaget av en rekke problemer med ytelsen. Begynnelsen i 1970, ble distributører forbedret, fra det gamle poengsystemet, til de elektroniske modeller i dag. Motoren starter

Bad distributører ofte forårsake startvansker. Skitne, korroderte, eller slitt distributør caps og rotorer hindre gnist fra å nå tennpluggene, og føre til avfyring problemer som hindrer bilen i å starte. Fuktighet kan bygge opp i distributør med en skadet eller sprukket cap, også hindre at motoren starter. I dette tilfellet grundig tørking innsiden av distributøren lar motoren starte, men dette er bare en midlertidig løsning inntil distributør cap er erstattet.
Engine Timing

Som distributør sender gnist til tennpluggene, det gjør det på riktig tidspunkt. Timing problemene er ofte forårsaket av en distributør som er defekt eller feil innstilt. Ved å justere distributør, er motorene tidsbestemt til sine riktige innstillinger. En dårlig distributør kan sende gnisten med ujevne mellomrom, spesielt hvis rotoren ikke går rundt som den skal, eller hvis rotoren og distributør cap er skitne og korroderte. Effekter av feil timing omfatter både grovt, ustø tomgang og misfires.

Dårlig gass kjørelengde

Bad distributører er direkte relatert til dårlig gass kjørelengde. Dersom gnisten ikke er tidsbestemt riktig, eller er svak, oversetter det til dårlig forbrenning i sylinderne. Feil gnist timing fører sylindrene til feiltenning, og ikke løpe riktig, mens en svak gnist ikke tennes alle av brennstoffet i brennkammeret, noe som fører brennstoff til å være bortkastet og dårlig miles per gallon tall.

Andre problemer

Problemer som stammer fra en dårlig distributør skape en dominoeffekt, som påvirker motorens ytelse. Feil timing og dårlig gnist forårsaket av en dårlig distributør påvirke motoreffekt og gassrespons. En motor ikke riktig tenner drivstoff i forbrenningskammeret er dømt for å ha nedsatt hestekrefter problemer og hyppige drøye saker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68157.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer