Hvor å Test en Delco Starter

Delco er et registrert varemerke for General Motors Corp Deco merke starteren brukes i flere programmer av General Motors. De Delco startere varierer i størrelse og makt, avhengig av programmet. Teste en Delco starteren er en enkel prosedyre, som krever lite eller ingen forutgående mekanisk erfaring. Denne generelle felttesting prosedyre for testing starter, vil kreve at starteren fjernes fra kjøretøyet før testprosedyrer. Du trenger
Fulladet bilbatteri
arbeidshansker
Byglingskabel satt
Vis flere instruksjoner
en

Installer den positive enden av en jumper kabel satt til den positive ledningen på starteren. Installer den negative enden av en jumper kabel satt inn den negative ledningen fra starteren. Utfør dette trinnet med starteren fullstendig fjernet fra kjøretøyet.
2

Sett på et sett av slagfast arbeidshansker eller tykke sveising hansker.
3

Installer det motsatte negative enden av jumperen kabelen satt til minuspolen. Hold starter i den ene hånden mens du installerer den negative kabelen. Hold positive jumperen kabelen i den andre hånden, og så vidt berører den til den positive batteripolen av batteriet. Hvis starteren engasjerer, er starteren bra. Hvis starteren ikke slår over, er starteren dårlig. Hvis starteren gjør en motorisert hum, men ikke vri ikke i hånden, er det startsolenoiden ikke engasjerende og må skiftes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66129.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer