Hvordan sjekke Ignition Coil Output

Tennspolen forsterker spenningen som kommer fra bilen batteriet for å gi gnist nødvendig å tenne drivstoffet i motorens brennkammer. Når en tennspolen mislykkes, plugger spenningen fôring gnisten dråper. Kjøretøyet vil begynne å gå ujevnt eller ikke nekte å starte når tennspolen svikter. Sjekke resultatet av coilen vil sikre at problemet ligger i slyngen og ikke en annen del av bilens tenningssystem. Du trenger
Spark plug socket
3/8-inch skralle håndtak
Isolert kobbertråd
Ohm meter
Vis flere instruksjoner
1

Trekk en tennplugg ledning fra en tennplugg. Fest en Plugghetter på enden av en 3/8-inch skralle håndtak. Slå tennpluggen mot klokken for å fjerne det fra motoren.
2

Ta ut ledningen fra toppen av distributør cap. Koble enden av den fjernede tennpluggen inn den løse enden av produksjonen wire.
3

Hook ene enden av en isolert kobbertråd til den gjengede enden av tennpluggen. Slå på nøkkelen til bilen din. Trykk den løse enden av kobbertråd på bakken innlegg av bilens batteri. Se etter gnister som kommer fra tennpluggen hver gang du trykker på ledningen. Slå av tenningen.
4

Installer tennpluggen tilbake i kjøretøyets motor. Koble distributør ledningen til distributøren.
5

Hold en positiv bly fra et ohm meter til den sorte ledningen som kommer fra tennspolen. Legg enden av den negative til den grønne ledningen på spolen. Et tall mellom 0,4 og 0,6 på ohm meter displayet. Hold den positive ledningen på spolen utgang. Plasser negative ledningen til minuspolen på batteriet. En arbeidsgruppe spole vil vise tall som spenner 5000-7200 ohm.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66128.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer