Slik feilsøker en Chevy Tracker

The Chevy Tracker er en liten SUV som først ble produsert i 1999. Den Tracker har en V-motor 6 som er lik den motor som brukes i S-10 henting. Bilen er produsert i to-og fire-dørs versjoner. Det krever noen grunnleggende mekanisk kunnskap til å feilsøke liten motor. Du trenger også en diagnostisk leseren til å teste motoren sensorer. Større reparasjoner må utføres av en erfaren mekaniker. Du trenger
Voltmeter
Stålbørste
Crescent skiftenøkkel
Elektronisk leseren
Vis flere instruksjoner
en

Bruk en spenning meter for å teste batteriet og dynamoen for et gebyr. Dersom måleren leser mindre enn 12 volt, må du bytte ut batteriet. Hvis kraftsystemet fortsetter å mislykkes, må du bytte dynamo. Også rengjøre batteripolene med en stålbørste til å lage et rent tilkobling.
2

Ta av starteren og den testet på en auto-butikk. En dårlig start vil hindre motoren fra snu og vil gjøre en klikkelyd som det svikter rotere. Bytt starteren om nødvendig.
3

Plug en diagnostisk kode leseren inn i ODB II-porten ligger under midten av dashbordet. Slå på leseren, og start Tracker. Hvis leseren returnerer feilsøking kodene, bør problemene rettes opp umiddelbart.
4

Kontroller kjølevæskenivået og fylle lave væsker. Også inspisere manifold pakning for lekkasjer. Store lekkasjer i pakningen må tettes eller erstattes umiddelbart. Tracker eiere har rapportert en rekke problemer i kjølesystemet, så du må følge med på temperaturmåleren mens du kjører.
5

Drive bilen og overvåke motoren når du akselererer. Hvis motoren ikke reagerer med strøm når du treffer gassen, er drivstoffpumpen svakt og må byttes. Pumpen vil til slutt dø og Tracker vil ikke fungere før den er byttet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67918.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer