Slik feilsøker BMW Tåkelys

De tåkelys på en BMW bør kontrolleres hvert halvår for å sikre at de fungerer som de skal. Når du merker at tåkelysene ikke virker, kan noen ting være galt med dem. Feilsøke de vanligste problemene, og du sannsynligvis vil være i stand til å ha jobbet tåkelys på kort tid. Instruksjoner
en

Åpne sikringen luken. Vri låsen håndtaket mot urviseren og trekk ned på sikringen luken.
2

Fjern sikringen for tåkelysene og sjekke det for å være sikker på metallet stripen inne i sikringen ikke er brent eller ødelagt. Hvis det er det, skifter sikringen med en ny sikring av samme strømstyrke.
3

Åpne panseret og sjekke ledningene som går fra tåkelysene til brannmuren. Sjekk for eventuelle skader på ledninger. Eventuelle frynsete ledninger skal utføres av en profesjonell mekaniker.
4

Sjekk tåke lyspærer. Fjern den elektriske kontakten på tåkelys ballast, og drei lyspæren mot klokken for å låse den opp fra huset. Trekke det ut og sjekke glødetråden inne i pæren for å bekrefte at det fortsatt er intakt. Eventuelle blåst pærer må byttes.
5

Sjekk bryteren inne i hytta. BMW tåkelys slår normalt lyse opp. Hvis du slår på bryteren på og det lyser ikke opp, din bryter trolig defekt og må skiftes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64474.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer