Tegn på Transmission Problemer i en Dodge Caravan

The Dodge Caravan er en minivan produsert av Chrysler-konsernet siden 1984. The Caravan har blitt tilbudt med bare en automatisk girkasse siden 1995. Interessant nok var Dodge Caravan første minivan produsert, i hovedsak oppfinne minivan kategorien. Foreta automatiske girkasser kjører mye enklere, men når reparasjoner er nødvendig, de er ganske omfattende og dyrt. Det er mange tegn på problemer med overføringen, noe som bør tas opp umiddelbart når lagt merke til. Fysiske tegn

Transmission fluid lekkasje er et avslørende tegn på problemer med overføringen. Når automatgir ikke har tilstrekkelig smørende væske, metall mot metall kontakt oppstår, skade transmisjonen. Lekkasje kan bli lagt merke til av ferske bassenger av væske under der bilen er parkert. Oftere, vil lekkasjer bli lagt merke til når du sjekker den automatiske overføring væske nivå med peilepinnen. Dette bør gjøres minst to ganger i året, og oftere hvis du sleper noe med Caravan din.

Kontrollere fargen på automatgir væske kan vise at væsken må endres. Hvis det er en meget mørk farge, blir fluidet oksidert og må skiftes ut. Væske som har merkbar rusk bør byttes, og du må kanskje bytte ut væskefilter også.

Brent og stygg lukt som kommer fra motorrommet kan også bety en automatisk girkasse problem.

Driving Problemer
p Det er mange problemer som du kan merke under kjøring som kunne betegne automatgir problemer. Glidning mens du kjører er vanlig, der motoren vil rev men minivan beveger seg sakte forover. Uberegnelig skiftende under flytting er et tegn, samt skiftende med hastigheter som er annerledes enn den vanlige skiftende mønster.
P Hvis den passerer gir ikke går inn, kan det være en overføring problem. Videre, hvis du ikke legger merke til en motor-bremseeffekt i nedoverbakke, kan det være et problem.
Shifting Problemer
p Hvis det er en forsinkelse i engasjement når du prøver å skifte fra park til stasjonen når bilen er kald, kan det være en overføring problem. Manglende evne til å skifte til noe utstyr fra park, eller bevegelse av kjøretøyet i park og nøytral er også tegn til problemer med overføringen.
P Hvis din Caravan starter kun når skiftet indikatoren er litt utenfor park eller nøytral, er det sannsynlig en overføring problem. Enhver grov skiftende, clunking i gir, eller unormale lyder og vibrasjoner når skiftende er alle symptomer på problemer med overføringen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65521.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer