Slik feilsøker en Chrysler Crossfire Anti - Theft System

The Chrysler Crossfire , produsert fra 2004 til 2008 , var designet for å være en av hovedattraksjonene i sentrum av den redesignet Chrysler lineup . Det ble fabrikken utstyrt med mange avanserte elektronikk , inkludert en tyverisikring system . Imidlertid kan antitheft system krever litt justering for at det skal fungere fullstendig . Heldigvis er prosessen for feilsøking av Crossfire antitheft system grei og kan gjennomføres uten bruk av verktøy eller utstyr . Instruksjoner
en

Kontroller at dører, hette, decklid og bak liftgate er skikkelig lukket. Alarmen kan ikke riktig arm hvis noen av dører eller andre åpninger er ikke lukket.
2

Skift batterier i fjernkontrollen for å sikre at fjernkontrollen er i stand til å bevæpne alarmsystemet . Hvis batteriene har vært død i mer enn noen få minutter, vil fob må synkroniseres med bilen for å fungere. Slik synkroniserer fjernkontrollen med bilen , sikte med fjernkontrollen mot bilen og trykk på lås eller lås opp -knappen to ganger. Deretter plasserer nøkkelen i tenningen og vri tenningsbryteren til " On" posisjon. Alle trinnene må være fullført innen 30 sekunder .
3

Kontroller at parkeringsplassene lampene blinker tre ganger når systemet er tilkoblet ved hjelp av fjernkontrollen . Alternativt må du kontrollere at alarmen er ved å se på alarm indikator på dashbordet . Hvis alarmen er riktig bevæpnet , bør alarmen lampen blinke .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67673.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer