Slik feilsøker en Ford Explorer XLT

The Ford Explorer XLT er en fire-dørs, firehjulstrekk sport kjøretøy. The Explorer kommer i flere forskjellige stiler, inkludert XLT og Eddie Bauer limited edition som begge tilbyr ekstra funksjoner som elektriske vinduer, elektriske speil og skinnseter. XLT har også et fire-liters, V-6 motor. Feilsøking av kjøretøy krever grunnleggende mekaniske kunnskaper og evnen til å gjøre detaljerte observasjoner. Du trenger
Startkabler
Voltmeter
Starter
Hammer
Vis flere instruksjoner
en

Vri nøkkelen og forsøke å starte kjøretøy. Test innvendige lys og elektronikk hvis motoren er død. Hvis bilen ikke har strøm, kobler startkabler til batteriet, og til en kjørende bil. La batteriet lades i flere minutter og starte bilen. Hvis batteriet ikke holde kostnader, erstatte den med en ny.
2

Bruk en spenning meter for å teste dynamoen hvis batteriet sluk med jevne mellomrom. Hvis dynamoen fortsetter drain-ladesykluser på batteriet, vil det til slutt ødelegge batteriet. Erstatte en defekt dynamo så snart som mulig.
3

Åpne panseret og forsøke å starte bilen. Hvis motoren ikke sveiv og det gjør en klikke lyd, må starteren byttes. Hit starteren med en hammer for å låse opp tennene og erstatte starteren så snart som mulig.
4

kjøre bilen på en glatt overflate og føler for overspenning. Hvis motoren ikke reagerer alltid på trykket på gasspedalen, er drivstoffpumpen svak og kan kreve erstatning. Hvis bilen er vanskelig å styre, kan servostyring pumpe også kreve erstatning.
5

Drive i varierende hastigheter for å teste overføringen. Dersom overføring nøler eller støt mens skiftende, krever det service. Overføringen kan være lite væske eller det kan kreve mindre reparasjoner. Slutte å kjøre Explorer inntil problemet er løst.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67873.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer