Toyota Matrix motorproblemer

The Toyota Matrix er en crossover stasjonsvogn basert på den populære Corolla. Den første Matrix debuterte i 2003. Det ble redesignet i 2009 for å matche den redesignet Corolla. Mens Toyota er kjent for sin pålitelighet, er Matrix utsatt for flere motorproblemer. Men de fleste av dem er små og kan festes med minimal kostnad. Unnlatelse av å starte

To problemer kan forhindre at motoren starter. Begge disse problemene gjelder for 2005-modellen år Matrix, unntatt XRS-modellen. Den første utgaven er en datamaskin feil som kan festes ved enhver forhandler mens under garantien. Tjenesten bulletin nummer er EG018-05. Det andre problemet er mangel på drivstoff press etter å ha blitt parkert i lang tid. Dette kan avhjelpes ved å sette tenningen til "RUN" før bilen starter eller ved å erstatte drivstoffpumpen.
Engine Knock

For modellår 2003 til 2007 , kan Matrix motorer oppleve angiveri eller banke lyder som kommer fra deres motorrom. Dette skyldes en defekt tilbehør beltestrammeren.
Loose Gas Cap
p Hvis gassen cap ikke er godt festet til kjøretøyet, check engine lyset kan komme på. Dette kan også føre til at motoren å kjøre uregelmessig og lage rare lyder.
Feil drivstoff /luftblandingen Sensor

En defekt luft /drivstoff-forhold sensor i motoren kan forårsake en check engine lys og kanskje må byttes ut. Dette påvirker Toyota Matrix modellen årene 2005 og 2006.
Fordamperen Utslipp Lekkasje

En fordamperen utslipp lekkasje kan føre til en check engine lys for modellåret 2005 Matriser. Dette er forårsaket av en liten lekkasje i trekull canister av fordamperen utslipp system.
Bent Olje Avvisere

check engine lys for modell år 2003 og 2004 kan stamme fra oljesystemet. Oljen fyllemunnstykke brukes av enkelte oljeskift butikker kan bøye olje baffel i systemet forårsaker en check engine lys og mulig motorstøy.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65170.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer