Slik feilsøker Rear Suspension Noise

Bakhjulsoppheng støy i bilen er en indikasjon på det, selvsagt, er en del av suspensjon din ikke fungerer som den skal. Men, hva kan det være? Mens det er mange deler til en suspensjon, er det, heldigvis, bare noen få store komponenter som ofte mislykkes. Før du tar bilen til en mekaniker, vil du ønsker å feilsøke problemet selv, slik at du vet hva som er galt. Instruksjoner
en

Lytt etter en metallisk clunking lyd når du går over humper. Hvis du hører en "klunk" som om to metallgjenstander hamrer sammen når du går over humper, er det fordi to metallgjenstander banging sammen. Den clunking lyden er mest sannsynlig de foringer, eller mangelen på dem, i øvre og nedre kontroll armer. Disse foringene dempe stress på kontroll arm leddene. Når de slites ut og gå i oppløsning, er det eneste igjen metall. Når du treffer en hump i veien, smeller leddet mot seg selv. Du må ha disse foringene erstattet.
2

Sjekk for knirkelyder ledsaget av overdreven spretter når du går over humper. Dersom bilen din spretter etter å ha truffet en hump i veien og gjør en pipende støy på samme tid, er det en indikasjon på at sjokk er slitt. Sjokkene styre våren sprett reise. Hvis fjærene er lov til å "sprette", betyr det at de sjokkene er ikke lenger i stand til å kontrollere reise på våren og må byttes ut.
3

Lytt for en metallisk plystrende eller vikling lyd (som også kan beskrives som en blanding mellom piping og sliping) som kommer fra den nedre suspensjon. Dette er en klar indikasjon på at de bakre hjullagrene er slitt og må byttes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64224.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer