Problemer med støy i en 2005 Ford Mustang

The 2005 Ford Mustang er en populær sport coupe, men eierne av kjøretøyet har rapportert en rekke støyproblemer som oppstår under drift. Disse støy problemene varierer fra en knirkende lyd høres når du skrur Mustang å pep og kvitrende lyder kommer fra bilens tie-rod foringer og kamaksel, henholdsvis. Kamaksel Noise

eiere har rapportert at 2005 Ford Mustang kamaksel noen ganger gjør en kvitrende støy etter at Mustang har blitt varmet opp og kjørt en stund. Denne støyen er knyttet til bilens synchronizer aksel og svikt i en posisjon sensor i kamaksel. Kamaksel posisjon sensor teller omdreininger på kamakselen for å bistå i bilens drivstofføkonomi. Når posisjonen sensor svikter, de synkroniseringsinnretninger aksel chirps fordi det ikke blir timet riktig av datamaskinen.
Steering Støy

En knirkende støy kan bli hørt mens styre 2005 Ford Mustang, ifølge enkelte bileiere. Støyen skyldes tannstang foringer blir skadet eller for tidlig utslitt. Når styring foringer bli slitt, har rattet en masse lek og knirkende støy kan bli hørt under dette stykket.
Støy fra Tie Rods

Noen Mustang eiere har rapportert at styrestagenes foringer plassert på fronten av sine biler har slitt før tiden, slik at fronten av Mustang å gjøre en knirkelyder når du er i drift. Denne trekkstang er den arm eller stang som er festet til knokene på hjulene og toppstaget av rattstammen. Når rattet inne i førerhuset på Mustang er slått, parallellstagene slå hjul i ønsket retning. Når foringene bli slitt, skjer knirkelyder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65862.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer