Hvordan du driver en Manifold Gauge Set

En Manifold Gauge Set er avgjørende for riktig diagnose av en air condition-systemet. I bilindustrien, er det til mekaniker hva et stetoskop er til en lege. Ulike system svikter kan oppdages, basert på lesing av lav-og høy-side press. Av de to målere i settet, en er utformet for å lese den lave (sug) side av systemet, og den andre leser høyt (utløp) side. Hver måleren har sin egen ventil og noen bruke opptil fire ventiler, omfatter et tredje for tilkobling av vakuum tjeneste og en fjerde for kjølemiddel. Du trenger
Manifold måler satt
Vernebriller
Klut arbeidshansker
Vis flere instruksjoner
en

Locate lav-og høy-side tjeneste porter og fjerne sine beskyttende caps. Kontroller at manifold hånd avstengingsventilene er lukket før du fortsetter, ved å skru dem med klokken.
2

Koble slangen som tilsvarer den lave siden gauge, representert ved fargen blå, til den lave -sideporten systemet.
3

Koble høy side slange, representert ved fargen rød, til high-side-porten på systemet.
4

Slå på systemet og sette alle klimaanlegget styrer til deres maksimale innstillinger.
5

Åpne sakte manifoldventilen for lav-side sporvidde og la måleren lesing for å stabilisere.

6

Åpne ventilen for high-side sporvidde på samme måte. En gjennomsnittlig avlesning for den lave side-måleren vil være mellom 20 og 30 pounds per square inch (psig). På den høye siden, ville den gjennomsnittlige avlesning være mellom 160-220 psig. Disse målingene samsvarer omtrent med en utladning lufttemperatur på mellom 40 til 50 grader Fahrenheit. Kuldemedium kan legges gjennom den gule linjen hvis presset er lav.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67768.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer