Slik feilsøker en bilstereo det vil ikke Strøm

Den mest sannsynlige årsaken til en stereo ikke slår opp er en defekt sikring. Andre årsaker kan være en kortslutning i ledninger eller andre problemer med kablingen. Biler er utakknemlige omgivelser for elektronikk og vibrasjoner, varme og støv kan alle føre til for tidlig svikt. Vibrasjoner kan føre ledninger til å løsne. Tight arbeider-plass rammen kan skape problemer med å gjøre tilkoblinger i første omgang. Du trenger:
Bil stereo fjerning verktøy
Ekstra sikringer
Sandpapir
Vis flere instruksjoner
en

Vri tenningsnøkkelen til tilbehøret innstilling og trykk "Power"-knappen et par ganger.
2

Bekreft stereo sikring har ikke blåst. Sikringen er i sentralisert sikringsblokken beliggenhet med alle de andre sikringene. Det vil være ekstra sikringer i boksen, slik at du kan skifte sikring med samme merkede sikring. Størrelse og farge skal samsvare med eksisterende sikring.
3

Fjern bilstereoen fra sin internasjonalt standardisert spor i bilens dashbord kjent som en DIN (Deutsches Institut für Normung) slot. Du vil sannsynligvis trenge et sett med bilstereo fjerning verktøy for å skli inn i hakkene på hver side av panelet og slipp hodet fra festebraketten. Ta en titt på baksiden av hodet og du burde se noen grupper av ledninger koblet til ledningsnettet. Ledningsnettet kan deles inn i to eller tre områder --- høyttalere, strøm og tilbehør, som for eksempel subwoofere. Ta en nærmere titt og sørge for at ingen ledninger er løs inn i sele. Kontroller at seletøy er koblet til bilstereoen.
4

Trace tilbake ledningene fra bilstereoen kontroll hodet makt sele til sikring blokk og kontrollere at ledningene er alt intakt. Hvis du støter på en sikring langs den røde kabelen, bytt den. Den sorte ledningen kan godt gå rett til karosseriet --- det er grunnen. Kontroller at tilkoblingen er god og ikke rustne ut. Fjern ledning og benyttes sandpapir for å rense forbindelsen. Sett på wire.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65165.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer