Slik feilsøker en 4-Bbl Forgasser

En forgasser er et mangesidig motor kontroll enheten. Ha et slikt spekter av oppgaver, kan en dårlig tilpasset forgasseren påvirke motorens ytelse til en grad som kan føre til en lang rekke problemer å kjøre. Noen av disse problemene, omfatter, men er ikke begrenset til, ujevn tomgang, dårlig drivstofføkonomi begroing av pluggen ved detonasjon i sylindrene, mangel på kraft og bogging på innledende akselerasjon. Dette er bare noen av resultatene forbundet til en feiljustert eller vedlikeholdes forgasseren. Du trenger
Common skrutrekker
Voltmeter
Fastnøkkelsett
turteller
Spark plug socket /skralle
Vis flere instruksjoner
1

Ta av luftfilter. Kontroller choken drift ved å skyve gassen trekkstengene åpne litt for hånd og at forbindelsesleddet for å gå tilbake til den lukkede stilling. Chokeplaten bør være helt lukket, og gassen sammenhengen bør være litt over tomgang justeringsskruen. Når motoren startes, vakuum choke pull-ned på passasjersiden av forgasseren bør trekke choken åpen akkurat nok til å la motoren kjøre. Inaktiv bør være nær 1500 rpm hvis gassen sammenhengen sitter ordentlig på rask tomgang cam. Som motoren varmes opp, bør våren i den elektriske choken bolig utvide og helt åpne choken. Choken vil åpne selv om den inaktive vil holde seg høy helt til throttle linkage åpnes midlertidig for å la den rask tomgang cam å gå tilbake til sin hvilestilling. Start motoren og kontroller operasjonen som beskrevet.
2

Juster choken bolig hvis choken ikke klarte å lukke. Hvis snu huset ikke klarer å flytte chokeplaten, er våren dårlig. Erstatte elektrisk choke. Hvis choken ikke blir åpnet, sjekk spenningen til choke våren boliger. Hvis choken ikke klarer å åpne delvis når motoren starter, enten vakuum i choke trekke ned mekanismen mangler eller mekanismen er dårlig. Dersom rask tomgang ikke fungerer, er det cam skitten eller ødelagt.
3

Se inn i forgasseren med motoren på tomgang. Se etter drivstoff drypper av de viktigste jetfly over når gassen plater. Dette skulle tilsi at flottøren er enten for høyt eller nål og sete montering er defekt eller skitten og forgasseren er flom motoren.
4

Slå av motoren og mens du ser inn i forgasseren fødte, skyve throttle linkage åpnes sakte. Se etter to strømmer av drivstoff til å bli kastet ut fra de to dyser i front eller primær side av forgasseren. Dette drivstoffet er fra gasspedalen pumpe mekanisme. Dens formål er å pumpe drivstoff inn i motoren når gassen er brått åpnet og vakuumet synker for lavt til å suge drivstoff fra flottørskål. Hvis gasspedalen pumpen svikter, vil bilen ha en dårlig dødpunkter eller nøling når plutselig akselerasjon er ønsket.
5

La motoren avkjøles og deretter trekke en tennplugg ut med Plugghetter. Porselenet på tennpluggen vil indikere en rik eller mager blanding. En svart, sotet utseende er også rik og en hvit, svidd eller blemmer utseende er for mager. Dette betyr at blandingen bør justeres og pluggene rengjøres eller skiftes ut og testet på nytt etter en kort stasjonen. Hvis pluggene fortsette å stille ut disse skiltene, må forgasseren være hardhauser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64238.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer