Slik feilsøker baklykter

Feilsøking baklys kan gjøres alene eller sammen med en assistent. Av åpenbare grunner, må lysene fungerer. I noen stater, det er stive bøter og "fikse det" billetter utstedt for blåst baklykter. Hvis du mistenker at du kan ha problemer med lysene, kan du enkelt feilsøke problemet før du bytter noe. Instruksjoner
en

Trå på bremsepedalen og ha en assistent sjekke sørge for at baklysene fungerer som de skal. Hvis de ikke er, sjekk pære, ledningene og sikringen.
2

Åpne sikringsboksen panel, vanligvis plassert under rattet. Trekk ut sikringen for baklyktene med en sikring avtrekker (på sikringen panel lokk), og sjekk for å være sikker på at sikringen ikke er poppet. Sett den tilbake hvis den ikke er blåst. Hvis det er, må du bytte den.
3

Åpne bagasjerommet eller bak luke området. Fjern eventuelle paneler som dekker den bakre baklys forsamlingen. Noen biler bruker enkle flyttbare trim stykker som snapper inn og ut av sted, mens andre bruker festeskruene eller vingemuttere å sikre en trim stykke på baksiden av halen lyskasteren. Du kan også trenge å trekke opp stammen teppet for å få tilgang til de bakre baklykter.
4

Fjern støpselet kjører til baklykter. Klem inn utløseren på toppen av pluggen og trekk den elektriske tilkoblingen fra hverandre.
5

Vri lyspæren mot klokken for å låse den opp fra huset og fjern den ved å trekke den rett ut av huset. Inspisere lyspæren filament. Hvis filamentet er ødelagt, må du bytte pære med en ny.
6

Sjekk ledningene som går til baklys boliger. Hvis det er en kort eller skade, er det mest sannsynlig der ledningene er utsatt-på halen lyskasteren. Sjekk for skader. Hvis ledningene er skadet, må den kontrolleres og vedlikeholdes av en profesjonell mekaniker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64239.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer