Slik leser du sjekke motoren lys på en 2001 Toyota 4Runner

Fra og med 1996-modellen år, er biler som selges i USA pålagt å ha en on-board diagnostiske datamaskin, eller OBD. 2001 Toyota 4Runner er et slikt kjøretøy. En OBD overvåker en rekke sensorer som overvåker effektiviteten av kjøretøyets motor og andre komponenter. Når en sensor lesing faller utenfor et sett rekkevidde, fanger OBD datamaskinen informasjonen og slår på et lys på bilens instrumentpanel advarsel driveren til "check engine". Datamaskinen lagrer en fem-tegns kode som kan leses med en elektronisk skanner for å diagnostisere mulige problemer. Du trenger
OBD-II scanneutstyr
Vis flere instruksjoner
en

Motta OBD-II kode skanner som inkluderer Toyota kjøretøy koder. Skannere selges på auto-deler og jernvareforretninger. Noen butikker vil leie eller låne en skanner til kundene.
2

Slå tenningen av. Koble skanneren til OBD-II diagnostisk grensesnitt. Denne pluggen er ca 2 inches lang, 1/2-inch bred med en svart plast. Pluggen kan bli funnet under et bilens instrumentpanel, på førersiden, innen 2 meter av rattstammen. Slå på skanneren.
3

Slå på tenningen. Følg skannerens instruksjoner å lese koden, typisk i en LCD-skjerm. Merk deg koden eller koder rapportert av skanneren. Mange skannere vil også tilbakestille OBD datamaskin, som slår av check engine lys.
4

Consult publiserte lister over OBD-II-koder for å finne årsaken og mulige løsninger for problemet som forårsaket lyset kom igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65554.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer