Servostyring Issues

Servo lar deg manøvrere deg bilen uanstrengt inn og ut av trafikk. Uten servostyring, ville ork til å dreie rattet være enorm, siden trykket som kreves for å slå tannstang og suspensjon vil skattlegge beefiest av lastebilsjåfører. Faktisk vil du finne styrer en konvensjonell bil nesten umulig uten servostyring. Heldigvis, vil servostyringsenheter gi ut advarsel tegn på at de har problemer, og vil sende ut lyder som et rop eller et skrik, i motsetning til noen annen komponent. Servostyring Noises

Når servostyringsenheter begynner å svikte, kan de gi ut en skingrende hvin, skrik eller skrike. En dårlig strømtilførselen styreenhet på tomgang kan gjøre rattet hopp eller skli i hendene og avgir høyt kvitrende lyder. Ta hensyn til disse avslørende lyder --- de vil varsle deg umiddelbart til et problem med servostyring pumpe.
Belt Problemer
p Hvis de servostyring belte slips, advarselen tegn vil bestå av en prat følte seg gjennom rattet mens du forsøker å slå på bilen, ledsaget av den kjente pipelyd. Servostyring belter kan se fint på utsiden eller vises stramt mens slitasje eller sprekker har oppstått på innsiden hvor de rir i servostyringen eller Veivakselremskive groove. Bytt sprukne eller tørre belter. Manglende belter vil føre til null strøm bistå og kan gjøre det umulig å slå på kjøretøyet. Olje-gjennomvåt belter kan skli og brenne, som avga en etsende, tjære-lignende lukt og forårsaker rattet for å skli.
Lav og Forurenset Servostyring Fluid

Lav eller ingen servostyring væske i reservoaret vil holde servostyring pumpe fra å sende høytrykks-væske til tannstang. Lyder vil følge fravær av væske, eller et lavt nivå, ved å høres ut som en konstant summing, ledsaget av hardt snu og rattet glidning. Toppen av væskenivået på foreskrevet "Full"-merket som vises på den lille peilepinnen.

Dirty servostyring væske vil se ut som gjørme, eller noen ganger ligne en skummende milkshake fylt med brunt eller gult skum. Forurenset servostyring væske har mistet sin evne til å reise jevnt gjennom slangene og linjer. Det vanligste symptomet vil være en sutre eller summing kommer fra servostyring pumpen. Den rette innebærer en komplett væske flush av pumpen og linjer.
Linje Lekkasjer

høyt trykk linje som kobler pumpen til styringsgruppen boksen karakteristisk svikter først på sine forbindelser, eller slangen kan splitte sted langs dens lengde. På grunn av høye temperaturer i motorrommet, kan gummislanger tørke ut og sprekke, søle væske. Inspisere alle linjer etter tegn på lekkasjer, enten de befinner seg mindre eller ikke. En fet følelse eller en våt utseende peker på en mulig lekkasje.
Pump Lekkasjer

servostyring pumpen vil rutinemessig lekke foran segl like bak skivene. Det kan føre til servostyring væske å dryppe på beltet, noe som vil føre til at det å skli og brenne. Du kan erstatte servostyring pumpe seler, men dette prosjektet vanligvis innebærer en komplett pumpe gjenoppbygging. Noen ganger tillegg av en balsam og en ny væske endring kan mykne opp forseglingen slik at den tetter igjen, men dette midlet bare fungerer som en midlertidig løsning på et problem som vil dukke opp igjen.
Pumpe mekanisk svikt

Enhver wobbling av servostyring pumpen skivene vil indikere dårlige aksellagringen. Bad lagrene i pumpen vil annonsere seg selv med en growling støy, eller en kontinuerlig lav-pitched banking, vanligvis ledsaget av en åpenbar lekkasje, siden selene skal ha blitt forvrengt fra en slik overdreven fri lek.

En skitten eller sviktende trykkregulatoren inne i pumpen vil redusere det høye trykket som trengs for å betjene servostyringen. Du kan finne denne feilen vanskeligere å diagnostisere, men du kan finne det gjennom en prosess med eliminering etter å ha sjekket alle andre mulige symptomer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65555.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer