Kan Bent Felger Årsak Bil Vibrations ?

Bent felger er blant flere ting som kan forårsake vibrasjoner i en bil. De kan også være vanskelig å oppdage. Det er viktig å kontrollere at vibrasjonene er forårsaket av bøyd felger på hjulene i stedet for et annet problem . Speed ​​
p Det kan ikke alltid være vibrasjon når bilen er i bevegelse . Det er vanlig for bøyd felger å ikke forårsake vibrasjoner før kjøretøyet beveger seg med en høyere hastighet . Bilindustrien nettside AA1Car sier vibrasjon starter vanligvis med en hastighet på 40 til 50 miles per time.
Alignment

Feiljustert hjul kan forårsake vibrasjoner som ligner på de som er opprettet av en bøyd rim. Hvis styringen under vibrerer sammen med dekkene , er problemet sannsynligvis med bilens justering.
Kontroll Yourself

penger kan spares ved å diagnostisere en bøyd rim hjemme. Det er mulig å få øye på det ved å løfte bilen opp fra bakken med en jekk og spinning dekket. Hvis hjulet har en ujevn spinn , er det sannsynlig at felgen er bøyd .
I en butikk

Wheel verksteder har maskiner som tester balansen i dekkene. Bent felger vanligvis ikke må skiftes ut fordi de fleste butikker kan reparere dem .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66151.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer