Slik kontrollerer motoren lys på en 1991 Honda Prelude

Hvis "Check Engine" lyset kommer på og forblir på etter at bilen er startet, indikerer det et problem med utslipp og /eller bensininnsprøytning. Du må sjekke ECU (Electronic Control Unit) for diagnostiske feilkoder (DTC). Denne modellen benytter en LED-lys i ECU til flash feilkoder. Du trenger
Pen
Papir
Kode diagram
Vis flere instruksjoner
Vise ECU
en

Trekk teppet ned fra toppen foran passasjerens gulvbord. Dette vil avsløre ECU. På den øverste kanten av det beskyttende dekselet vil du se et vindu for LED.
2

Slå på tenningen uten å starte bilen. Dette vil føre til at LED i den elektroniske styreenheten å blinke. Se og telle blinker.
3

Skriv ned kodene. Feilkoder 1 til 9 vises som en serie korte blink. For to-sifret kode, er det første sifferet angitt med lange blink etterfulgt av korte blink for det andre tallet. For eksempel vil en kode 4 være fire korte blink. En kode 17 vil bli indikert med et langt blink etterfulgt av syv korte blink.
4

Sjekk for flere koder. Flere koder blir vekslet. For eksempel vil en kode 4 og 17 vises som fire korte blink (for kode 4) etterfulgt av en separator pause, deretter en lang flash etterfulgt av syv korte blink (for kode 17).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64920.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer