Hvordan Test en elektronisk tenning Control Module

En tenning kontroll modul tar signalet fra pick-up spole eller hall-effekt sensor og utløser spolen basert på det signalet. Noen moduler også utløse injektorer og kontroll timing også. Du trenger:
12-volt test lys
Digital volt /ohm meter (DVOM)
tenningssystem koblingsskjema
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk for strøm og jord på modulen med test lys. Se i koblingsskjema for å finne ut hvilken ledning er makt, og som er ground.To test for strøm, feste test lys fører til minuspolen og probe makt wire. Hvis lyset kommer på, er makt til stede. For å teste for bakken, klipp testen lys fører til positive batteripolen og sondere jordledning. Hvis testen lyser, er bakken bra. Hvis det ikke er strøm, sjekk sikringene. Hvis ingen grunn er til stede, se etter et løst underlag kabeltilkobling.
2

Test utløsersignalet kommer fra pick-up spole eller hall-effekt enheten med DVOM. Med en partner starte motoren, se etter et spenningssignal med den positive leder av den DVOM mens den negative ledning er festet til den gode jord. Ingen signal betyr en dårlig pick-up spole eller hall-effekt-enhet.
3

Den endelige testen er spolen signal. Test for strøm på den positive siden av spolen med nøkkelen på. Deretter teste for blinkende på den negative siden mens motoren spy. Hvis dette er til stede, er modulen god. Hvis ikke, er det ille.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64246.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer