Da trenger Struts må byttes?

Med den utbredte innføringen av front-hjulsdrevne kjøretøy, har struts hovedsakelig erstattet bruken av støtdempere. Plassbegrensninger som forårsakes ved å plassere både motor og transmisjon i fronten av bilen skape behov for strevere. Ved å kombinere sjokk og suspensjon våren inn i en kompakt enhet, lagrer den resulterende spankulere plass og forenkler front-end suspensjon design. Struts mislykkes på grunn av varmen. De absorberer støt og spretter, konvertere dem til varme, og over tid, mislykkes. Visuelt Inspiser Strut

Slå forhjulene på bilen til det ekstreme høyre eller venstre, og lys med lommelykt langs kroppen av spankulere. Selv om du ikke vil være i stand til å se toppen montering området, vil du se metall rør av spankulere kroppen innvendig våren --- ofte dekket med plast ermet, og noen ganger formet som en blåsebelg. Hvis muffen er dekket av olje-rester, har staget begynt å lekke. Erstatte den.
Test Strut Bearing Plate

Start bilen, og har en assistent styre forhjulene frem og tilbake. Hvis spankulere montering hopper eller rundt eller lager mye støy som assistenten snur hjulet har øvre strut peiling plate blir defekt og må skiftes ut. Erstatt den strut og plate som en enhet.
Test Strut Rebound

Place et kne på enten høyre eller venstre fremre støtfanger, og trykk ned. Gå vekk fra bilen, og legge merke til den dempende effekten av spankulere. Hvis det mislykkes å rebound, er spankulere stikker inne i huset. Hvis bilen oscillerer flere ganger før den demper, er staget ikke lenger. Gjenta denne prosessen for det andre hjørnet. Erstatte struts hvis de ikke klarer å dempe returen raskt og problemfritt.
Test-Drive for Strut Ytelse

Prøvekjør bilen på en isolert veien for å finne ut hvordan bilen håndterer under stressende forhold. Rocke bilen med raske styrebevegelser, og legge merke til hvordan bilen klarer de plutselige endringer. Gå over humpete områder og skarpe hellinger. Dersom utsettelsen føles treg, ikke klarer å komme seg raskt eller skraper veien over mindre humper og skråninger, erstatte struts.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66674.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer