Hvordan identifisere en Marine Forgasser

Når undersøke brukte bildeler, spesielt, forgassere, vel vitende om hvilke som er for biler og som er for båter er en nyttig ferdighet, spesielt hvis du jobber i et kystområde. Det er unike aspekter av en båt forgasser at en bil forgasseren ikke innlemme. På jakt etter akkurat disse aspektene vil hjelpe separat en type fra en annen raskt. Du trenger
Crescent skiftenøkkel
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Undersøk forgasseren rundt sin flottørskål på undersiden av enheten. Se etter tegn på ekstra tetting som om designet for å holde vannet ute av enheten. Bruk en Crescent skiftenøkkel for å åpne bollen opp for å få et bedre utseende, hvis det er nødvendig.
2

Bruk en skrutrekker eller Crescent skiftenøkkel for å åpne toppen av forgasseren. Trekk throttle gli ut. Undersøk gassen glidende på toppen av forgasseren. Bekreft hvis gassen er en fullt glidende design (automotive) eller bare trekker ut om lag tre fjerdedeler av veien (marin stil).
3

Undersøk metall type som brukes på gassen lysbilde seg selv - mer korrosivt signaler marine type. Undersøke sporene raset passer inn i for mye slitasje som ville signalisere en automotive bruk -. Båt forgassere bo på en konstant hastighet med lite gass bevegelse
4

Se på overflow venting på enheten. Bekrefte om det er bare slanger som henger løst (automotive) eller hvis slangene kobles tilbake inn i forgasseren (marine) for å rute overløp tilbake inn i forgasseren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67549.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer