Hva er årsaken til Loose Steering eller Too Much Spill i rattet på en Honda Civic?

The Honda Civic bruker en rack-and-pinion type styremaskiner, som festes til styringsgruppen knoke med to separate tie-rod forsamlinger til å levere styre kreftene til forhjulene. Selv om dette systemet er vanligvis pålitelig, kan problemer oppstå, forårsaker styringsgruppen å føle seg løs. Noen selv-evaluering kan være ferdig innen teknisk kunnskapsrike kjøretøyets eier, men alvorlige bekymringer kan trenge å bli evaluert og korrigert av en profesjonell tekniker. Steering Gear interne komponenter

Loose styring eller lek kan være forårsaket av en intern svikt i styresystemet, eller rack-and-pinion enhet. Hvis komponentene inni er slitt overdrevet, kan innspill fra rattstammen ikke bli direkte overført til styringsgruppen sammenhengen og kan forårsake spille i rattet. Styringsgruppen rack er vanligvis ikke betjent i feltet, og er vanligvis erstattes med et reprodusert eller ny enhet. Observere bevegelsen av styreakselen mens en hjelper svinger hjulet. Dersom inngående aksel til styremaskin er i bevegelse, men tie-stengene ikke, mistenker intern styringsgruppe utstyr svikt.
Tie-Rod Failure

Tie-rod svikt kan føre til at styringsgruppen å føle seg løs i en Honda Civic, som bruker egen tie-stenger for venstre og høyre side som festes til front-midt styremaskin. Hvis tie-rod er løst, vil det tillate bevegelse av forsamlingen før den overfører bevegelsen til styringsgruppen knoke, forårsaker den løse følelse. Kontroller tie stenger for opp og ned bevegelse ved å ta tak dem i endene, skyve og dra rett opp og ned. Enhver bevegelse i kulefestet er et tegn på svikt. Sjekk også justeringen ermet som slutter seg til indre og ytre tie rod sammen for løse bolter.
Steering Gear Montering

styremaskin mounts til unibody i Honda Civic med to bolter som skrue gjennom styremaskin nær venstre og høyre ende. Hvis disse boltene er løse, kan hele utstyret beveger seg når rattet er slått før tie stenger trekk, forårsaker slark eller lek. Slitte eller forverret montering puter, eller foringer, kan forårsake den samme bekymring.
Rattstamme Sjekker

rattstammen inneholder en rattstamme med universalledd som fester ratt til inngående aksel av styremaskin. Den universelle felles kan være løs, eller at rattstammen kan ikke være boltet fast til kjøretøyet. Sjekk den universelle felles for løse bolter, og sjekk for lek eller bevegelse i leddene. Dette kan også være ledsaget av en lyd når du dreier rattet. Rattstammen mounts til kroppen av kjøretøyet med to bolter og muttere på bunnen av kolonnen, som også bør sjekkes for tetthet.
Andre faktorer

Enhver styring slark eller lek er en alvorlig sak, og den fullstendige styring og fjæring skal inspiseres nøye når det er lagt merke til. Andre suspensjon komponenter som struts eller kuleledd og kontroll arm foringer kan føre til at bilen føles løs. En løs hjullager kan også være feil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68504.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer