Hva er årsakene til tjenesten Engine Soon Light?

Den gule "Tjenesten Engine Soon" dashboard lys varsler kjøretøyets eier at et system eller komponent har nådd en "forsiktig" terskelen og reparasjoner vil være nødvendig snart. Tjeneste Engine Soon lysene ikke har de alvorlige konsekvensene av de "røde" indikatoren motor varsellys, men de bør være ivaretatt i tide. I noen modeller, Tjenesten Engine Soon lys kan også vise bilen har nærmet seg en vanlig service intervall, så vær på vakt. Kontrollere Lett

Når bilen har startet, og for et kort øyeblikk, vil alle varsellampene lyser kommer på og deretter blinke ut når datamaskinen leser hver, og deretter slår dem av. Noen lys, rødt eller gult, som fortsetter å holde seg på etter at bilen har varmet opp eller kjøre en stund, indikerer en feil i systemet. En gul lampe som leser "Tjenesten Engine Soon" eller "Check Engine" betyr at et system skal være sett på, jo før jo bedre. En bilforhandler eller automatisk reparere anlegget kan koble bilen opp til en skanner, lese en feilkode, og fastslå den eksakte systemproblem. Å ha feilkoder registrert og analysert av en mekaniker sikrer riktig reparasjonen.
Blokkeringsfrie bremser
p Hvis du har en gul service Engine Soon varsellampe det kunne indikere et problem med anti-lock bremser, også kjent som ABS. Dette systemet hindrer at bremsene låser opp under en nødstopp når bremsepedalen har vært deprimert plutselig. Problemer i dette systemet vil inkludere de hydrauliske kontroll ventiler som opererer utenfor den elektroniske kontrollenheten som styrer riktig trykk i bremseslanger for å stoppe. Mange master sylindere har en sensor festet til dem som leser bremsevæske nivå - et lavt væskenivå kunne sette av den gule service Engine Soon lys. Slanger og bremseslanger kommer inn under dette systemet definisjonen, samt hydraulisk kontrollenhet (HCU), og bak sensorer for ABS-bremser.
Safety Restraint Elementer

Tjenesten Engine Soon lys vil inneholde sensorer som styrer sikkerhetsbeltene, skulder sele, og airbagen funksjon. Sensorene lese forbinder poeng av alle besøksforbud enheter, som varsler føreren til en unhooked eller sele tilstand, som kan være en stor sikkerhetsrisiko bekymring. Kollisjonsputer har sensorer knyttet til de mekanismene som distribuerer kollisjonsputer, som øyeblikkelig inflasjon komponent og elektrisk signal som leverer spenning til det.
Emission Control Systems

Tjenesten Engine Soon lys kan indikere at eksosrensesystemet har sendt en melding til datamaskinen som betyr avgassene eller eksos temperatur har nådd en høy eller lav terskel. Overdreven forbruk kan være relatert til ut-av-spesifikasjonen utslipp eksos. Katalysatorer som har en temperatursensor kan reise en gul varsellampe. En råtne egg lukt som kommer fra en katalysator, i forbindelse med en service Engine Soon lys, kan være en svært opplagt diagnoser. En altfor mager eller fet blanding plukket opp av oksygen sensor kan sende et varselsignal.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65628.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer