2004 Ford F150 Airbag Lett Blink Kode 18

En av de største ironi om biler er at mens de er designet for å ta deg steder, de to viktigste systemene på noen bil er de som gjør at du stopper og den som sparer deg når du stopper litt for fort. Airbagen er, av nødvendighet, en av de mest hardføre, enkleste og mest overflødige systemer på din Ford F-150 lastebil. Tross alt, hvor mange andre datamaskiner fortelle deg når du har fått en lyspære ut? Passasjer-sidekollisjonsputer

En airbag kan drepe et barn like fort som det kan spare en voksen. Når produsenter størrelse og installere kollisjonsputer, gjør de det på grunnlag av en viss statistisk gjennomsnitt, de bruker en viss størrelse kollisjonspute og mengden drivmiddel for å retardere en viss masse, som er plassert for å treffe den beboer i ansiktet. I løpet av en ulykke, vil et barn av halve vekten av en voksen utøver halve slagkraft på airbagen, noe som betyr at airbagen vil treffe ungen med effektivt dobbelt så mye kraft som det skal. Rett i ansiktet. Det er av den grunn at produsenter som Ford begynte å installere airbag-deaktivering brytere.
Kode Recording

tosifret kodesystem som brukes med kollisjonsputer lytte tilbake til den gamle drivstoff-injeksjon datamaskiner brukt før dagens Onboard Diagnostics, Series II. Tilbake da, ville produsentene ofte kommunisere koder til sjåførene ved å forårsake check-engine lyset å blinke i en viss rekkefølge. Generelt, til en serie med blinker i de titalls siffer, en pause, og en annen serie med blink indikerer de plass. Når OBD-II kom rundt, ble produsentene igjen med store lagre av gamle datamaskiner og raskt ta dem i bruk overvåkning av kollisjonsputer. Enda et tiår senere, flere produsenter fortsatt bruke den gamle blinky-light system for koding, selv om maskinene kan være nettverk i de primære kjøretøy kontroller.
Kode 18 Tolkning

Kode 18 kunne si at det er et problem med passasjer-side airbag belysning lys. Ikke airbag deaktivering kretsen selv, tenke deg - bare lyset på dashbordet. Ofte ganger, tilsier en slik kode en utbrent lyspære. PAD indikator pære er koblet i serie i indikatoren linje, så når det blåser, stopper strømmen flyter gjennom linjen og maskinen vet lyset er slukket. Du kan observere dette for deg selv, selv om du aldri deaktivere passasjer-side airbag. Når du vrir om nøkkelen på, bør airbag lyset lyser for å vise deg at det fungerer.
Associated Codes

disse dager, kollisjonsputer fortsatt bruke enkle, stand- alene datamaskiner som har tilkobling til bilens OBD-II datamaskin. OBD-II datamaskin kan gjøre alt som airbagen datamaskinen kan - og ofte bedre - men fungerer som en fin redundans for å hjelpe med diagnostikk. Case in point: En ABS Kode 18 vil også utløse enten kode B1884 eller B1890 i hoved diagnostikk datamaskinen. En kode B1884 indikerer en åpen krets eller et kort til kroppen bakken. Ofte ganger, Kode 18 pluss B1884 Kode betyr en utbrent lyspære. Men det kan også indikere at kortslutning i lys jordledning. Kode B1890 indikerer en kortslutning i strømforsyningen, som vanligvis vil bety at isolasjonen på lampen strømledningen har chaffed gjennom og kortsluttet ut på noe av metall.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68734.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer