Min Chevy Impala vil ikke starte

Akkurat som med enhver sedan, kan det hende at Impala har problemer med å starte ved noen anledninger. Hvis Impala ikke vil starte sjekke et par ting før du ringer en mekaniker til å spare tid og penger. Instruksjoner
en

Plasser nøkkelen i tenningen av Impala og prøve å slå den. Hvis nøkkelen ikke slår i det hele tatt eller fullt, sjekk for å være sikker på at rattstammen ikke er låst ettersom hjulene kan være i feil posisjon. Drei rattet til venstre og deretter til høyre og vrikke nøkkelen. Når rattstammen er i riktig posisjon, bør du være i stand til å vri om nøkkelen og potensielt starte motoren.
2

Finn ut om det er nok drivstoff i bilen for å starte motoren. Hvis du er usikker på hvor mye drivstoff det er i bilen, eller vet du at det er svært lite til ingen, legge til én liter bensin på tanken og prøver å starte bilen igjen. En lav eller tom drivstofftank i en Chevy Impala kan forårsake motorproblemer og hindre at motoren starter eller kjører kontinuerlig.
3

Kontroller batteriet ved å vri nøkkelen til "tilbehør" posisjon , plassert der de elektroniske delene av Chevy Impala vil fungere, selv om motoren ikke er i gang. Slå på innvendige lys eller frontlykter og sjekk for å se om de lyser opp. Hvis de ikke gjør det, eller de er svært svak, er det sannsynligvis et problem med batteriet. Batteriet må kanskje hoppe i gang, siktet eller erstattes helt.
4

Kontroller væsker. Finn hendelen som frigjør panseret og trekk den. Gå til forsiden av bilen og åpne panseret. Lokalisere og sjekke girkasse, olje og kjølevæske nivåer. Hvis de ikke er fylt til minimum streken legge de riktige væsker og forsøke å starte motoren igjen. Uten tilstrekkelige mengder av disse væskene kan Impala motoren bli skadet eller har problemer med å starte.
5

Lytt etter lyder når du prøver å starte motoren som kan indikere et problem med tenningslåsen, starteren , eller fyre opp systemet. Når jeg prøver å starte motoren hvis du hører ingen lyd i det hele tatt kan det være en defekt tenningslåsen. Hvis du hører klikkelyder det kan være en defekt starter. Hvis motoren ikke starter kort eller midlertidig, kan det være et problem med drivstoff linje, pumpe eller filter.
6

Kontakt en profesjonell. Hvis du ikke klarer å finne årsaken til din Chevy Impala ikke starter, er det på tide å kalle en profesjonell. Har bilen slept til en garasje eller forhandler som kan gjøre ytterligere diagnostiske tester og reparasjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66454.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer