Min Honda vil ikke slå Over & starter ikke

Du står opp om morgenen for å gå på jobb, sette nøkkelen i tenningen, lytter til surrer av motoren, og ingenting. Honda vil ikke snu og starte. Den mest sannsynlige årsaken er et problem i starten elektriske systemet. Feilsøking krever at du begynner med batteriet og gå videre til måling av spenning i systemet. Vellykket feilsøkingen er mulig med et digitalt voltmeter og litt tid. Du trenger
Digital voltmeter
Små stålbørste eller gammel tannbørste
Baking soda
Vernebriller
Vis flere instruksjoner
1. Bruk en liten stålbørste å rengjøre batteriet tilkoblinger.

Kontroller at batteripolene og koblinger er tette og fri for korrosjon, olje, skitt og rusk. Hvis korrosjon vises på batteripolene og kontakter, rengjør dem med natron. Løsne den negative kabelen fra batteriets negative. Fest kabelen slik at den ikke vil ta kontakt med minuspolen. Løsne den positive batterikabelen og sikre den. Spre natron på korroderte terminal. Dypp stålbørste eller gammel tannbørste i en kopp med vann og rense terminalen. Hvis nødvendig, fortsette med batterikablene kontakter. Etter at du har fjernet korrosjon, koble den positive batterikabelen, og deretter koble den negative batterikabelen.
2 Bruk en digital voltmeter for å måle feilsøke det elektriske systemet.

Kontroller at chassis jord tilkobling på rammen er ren og fri for korrosjon, olje, skitt og rusk. Rengjør chassis jord forbindelse med natron hvis forbindelsen har korrodert. Bruke digital voltmeter for å måle motstanden fra minus batteripolen til chassis jord. Motstanden bør være mindre enn anohm. Hvis motstanden er større enn det det er høy motstand eller åpen krets i kabelen. Bytte ut kabelen.
3

Sett voltmeter å lese DC volt og måle spenningen fra den positive batteripolen til chassis jord. Spenningen skal være ca 12,6 volt. Hvis spenningen er mindre enn ti volt, legg batteriet på en batterilader.
4

Mål spenningen over startsolenoiden. Sett digital voltmeter for å måle DC volt. Plasser den røde sonde på startsolenoiden positive terminalen. Sett den negative sonde på chassis jord. Har noen vri tenningsnøkkelen til "Start" mens du måler spenningen på startsolenoiden. Spenningen skal være ca 12,6 volt. Hvis spenningen er riktig, fjerne negative batteriet kabelen fra batteriet. Kontroller alle forrett tilkoblinger er tette og fri for korrosjon, olje, skitt og rusk. Rengjør forbindelse med natron hvis tilkoblingene er korrodert. Koble minuspolen og test på nytt. Hvis motoren ikke sveiv, løft av startmotoren og test på nytt.
5

Følg ledningene fra starteren solenoid til starteren stafett. Kontroller at ledningene er fri for korrosjon, slitasje og skader. Rengjøre eller reparere etter behov. Plasser den røde sonde på stafetten terminal 85. Sett den negative sonde på stafetten terminal 86. Har noen vri tenningsnøkkelen til "Start" mens du måler spenningen på starteren stafetten. Spenningen skal være ca 12,6 volt. Hvis spenningen er riktig, repalce starteren stafett. Å repalce stafetten, trekk den gamle ut av kontakten og sett den nye stafett. Hvis spenningen ikke er riktig, så er det et problem med tenningen starter kretsen. Se etter en ødelagt ledning eller skadet tilkobling fra tenningsnøkkelen til sikring /rele boksen. Reparere selen etter behov.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66453.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer