Hvordan vet jeg om en bil Rim er bøyd ?

Bilen kan lage mange lyder når du kjører nedover en vei. Mekanikere ofte vil fortelle deg at en konstant dunkende lyd betyr en bulkete rim er sannsynlig . Wobbling eller risting i dekkene kan også være tegn på bøyd eller skadet felger . Men du kan ikke være helt sikker på om skade på en felg før du visuelt undersøke det . En mekaniker kan hjelpe deg å finne en felg situasjon og om det kan være fast eller ikke . Det er noen retningslinjer for å hjelpe deg å oppdage hvis bilen felgen er bøyd før du tar den til en mekaniker . Instruksjoner
en

Fjern felgen fra dekket . Hvis skaden ikke er åpenbare, mens felgen er på dekk , ta en nærmere titt.
2

Undersøke begge leppene til felgen. Se etter bulker, fordreier , fordypninger eller innsnevres utsiden og innsiden lepper . Den leppe er der det meste av skade på en felg vanligvis oppstår .
3

Lay felgen ned på et flatt underlag . Undersøke felgen for å se om det er rock på overflaten eller om det ligger flatt .
4

felgen til et dekk butikk å få det sjekket ut . En mekaniker kan inspisere felgen og fortelle deg om det er bøyd eller skadet . En mekaniker vil plassere en dekket og felgen på et hjul balanse maskin . Dette er en veldig effektiv måte å fortelle om en felg er skadet .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66452.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer