Slik tester for alkohol i Gas

Gass vanligvis inneholder litt alkohol, som noen ganger kan være så mye som 10 prosent. Alkohol, men kan være skadelig for motoren, og det er viktig å bestemme mengden som er tilstede i gassen dere bruk i bil eller annet motor. Det er mange alkohol test kits som du kan kjøpe og bruke til å teste bensin før du bruker den i bilen. Instruksjoner
en

Kjøp test kit. Få en prøve fra bensinpumpe eller tanken på bilen din. Sjekk den fysiske utseendet på bensin for å sikre at det ikke er noen partikler, og det har tydelig gyllen farge.
2

Ta testen rør som er i test kit og legge hadde vann opp til nivået som er angitt med en linje på prøverør.
3

Tilsett ca 18 milliliter gass til væsken når bensin linje. Tilsett Hurtigkontrollfunksjon oppløsning inn i testrør hvis det var inkludert i testsettet. Sørge for at rommet der du utfører denne oppgaven er godt ventilert og det er ingen ild eller varme som kan forårsake brann som bensin er brannfarlig.
4

Lukk reagensrør med hatten sin og rist den til innholdet er godt blandet. Hold røret i oppreist stilling for to til ti minutter før innholdet slå seg ned.
5

Sjekk hva som skjer med innholdet, leser markeringene på prøverør som indikerer trinn i volum av væsken inne med en prosentandel mål. Hvis det er alkohol i bensin, er mengden av vann øker. Lese merkingen på nivå separasjon av gass og vann for å bestemme den nøyaktige andel av alkohol i brennstoffet prøven. Hvis det ikke er noen endring i lesing, det er ingen alkohol i prøven.
6

Gjenta testen hver gang du kjøper bensin for å være sikker på at du aldri vil bruke bensin som kan skade bilens motor .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67057.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer