Feilsøking av Blower Fan på en 2003 Rendezvous

The 2003 Buick Rendezvous var utstyrt med en 3,4-liters V-6 i både CX 2WD og CX AWD-modellene. Viftemotoren kontrollert av enten en manuell oppringing på varmeapparatet kontrollpanel eller en automatisk hastighet kontrolleren i det digitale kontrollpanelet. Den viftemotor styrer volumet av luft bevegelse i Rendezvous hytta. Testing og skifte viftemotor krever fjerning av innvendige karosserideler, samt elektrisk testing av utstyr. Du trenger
3/8-inch-drive skralle
3/8-inch-drive socket satt
Flat skrutrekker (valgfritt)
multimeter
Show More Instruksjoner
en

Sit i Rendezvous førersetet og slå av motoren på. Still viftehastigheten på laveste innstilling. Flytt viftehastigheten fra laveste til høyeste innstilling, ett skritt av gangen. Hvis viftemotoren fungerer på noen, men ikke alle innstillinger, varmeapparatet kontrollpanelet eller viftemotor kontroll prosessor er defekt og må skiftes ut. Hvis viftemotoren ikke fungerer til enhver setting, gå videre til trinn to.
2

Slå av motoren. Flytt til passasjersiden av Rendezvous og åpne døren. Knele ved siden av passasjersetet, slik at du kan få tilgang til undersiden av dashbordet. Fjern høyre side isolasjonslegeme skruer fra undersiden av dashbordet, ved hjelp av en skralle og socket. Fjern isolasjonslegemet fra Rendezvous og arbeidsområdet.
3

Koble den elektriske kontakten fra viftemotor, ved hjelp av en flat skrutrekker låsefestet hvis nødvendig. Snu Buick motor på igjen mens du sitter i passasjersetet. Snu vifte og varme til sine høyeste innstillinger.
4

Snu multimeter indikator skiven til volt innstilling. Sett sondene fra multimeter inn den elektriske kontakten. Hvis du ikke får noen spenning lesing, det er en elektrisk feil mellom viftemotor sikring, motstand og kontroll prosessor. Hvis du mottar en spenning lese, er det viftemotor dårlig og må byttes ut.
5

Installasjon av viftemotor elektriske kontakten og isolasjonslegeme er det motsatte av fjerning prosesser. Stram isolasjonslegemet skruer tettsittende med en skralle og socket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68661.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer