Subaru Impreza Clutch Problemer

The Subaru Impreza ble introdusert i 1993 , det er en kompakt bil som er tilgjengelig i fire- dørs sedan og femdørs kombikupé. Edmunds.com rapporterer at Impreza er en over gjennomsnittet kompakt bil med firehjulstrekk og en imponerende drivverket . Clutch stikker

Subaru Technical Service Bulletins tyder på at den viktigste clutch problemet med Subaru Impreza er clutch " stikker ". En stikker clutch oppstår når clutchpedalen ikke slipper når du trykker den ned . En stikker clutch TSB er rapportert for hver modell år fra 1997 til 2003 .
Årsaker

Den primære årsaken til en stikker clutch er en clutch master sylinder som mangler bremsevæske . En clutch hovedsylinder i behov av væske vil ikke gi pedalen med tilstrekkelig hydraulisk trykk for å frigjøre seg selv når trykket. En mindre vanlig årsak er en lekker clutch master sylinder .
Solution

første reparasjon alternativet er å legge bryte væske til clutch master sylinder reservoaret. Hvis problemet vedvarer, sjekk for å se om clutch master sylinder lekker. En lekker clutch master sylinder må tømmes fullstendig og erstattes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67416.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer