Hva er årsakene til Vanlige GM Transmission Problemer ?

Transmission klager knyttet til GM biler har ført til minnes og har blitt undersøkt av føderale byråer . Noen av de relaterte mekaniske problemer ha vært farlig , så det er best å ha en mekaniker diagnostisere problemer så snart som mulig . 2009

I mars 2009 , mintes GM flere Chevy, Buick , Pontiac , GMC og Saturn kjøretøy for defekte transmisjonskomponenter . Ett av problemene funnet var en feil wirejusteringen klipp. En konsekvens kan være en tenningsnøkkelen som kan fjernes uten at bilen er i parken , og dermed gir bilen til bokstavelig talt rulle unna.
Andre rapporterte Klager

The National Highway Traffic Safety Administration ( NHTSA ) har stilte med gjentatte klager på en rekke generell transport woes . Disse spenner fra uforutsigbare firehjulstrekk ytelsen til " overmodige overføringer " til viftefeil under giring . Ved å forske på GM -modell kjøretøy i NHTSA -filer, kan du finne en utmerket ressurs for feilsøking potensielle overføring problem .
Saturn Problemer
p Det var betydelig overføring problemer med Saturn Vues og ioner som ble produsert i årene 2002 og 2005. Faktisk , ifølge Motor Trend , var kontinuerlig variabel transmisjon installert i disse kjøretøyene slike kontinuerlige " feil " at GM avviklet sendingene og slo et beslektet gruppesøksmål dress.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67896.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer