Slik feilsøker Fuel Pump i en 2002 Nissan Sentra

Bilen vil ikke starte, eller den fungerer som den prøver å stoppe når det blir kjørt. Sjansene er, har du skiftet dieselfilter, gitt motoren en tune-up, og sjekket starteren, dynamo og batteri. Kanskje det er bensinpumpen. Drivstoffpumper er dyrt, så ikke kjøpe en med mindre det er absolutt nødvendig. Ta deg tid til å feilsøke systemet. Tross alt, å bruke penger på en drivstoffpumpe ikke vite sikkert at bensinpumpen er dårlig er ikke bare en sløsing med penger, men bortkastet tid også. Du trenger
Volt meter, Elektrisk tape
Vis flere instruksjoner
en

Ta av bensinlokket.
2

Turn tenningsbryteren til på-stilling, men ikke starte bilen. Bensinpumpen gjør en elsker støy i noen sekunder når den jobber. Har noen bistå med dette trinnet om nødvendig.
3

Sjekk bensinpumpen sikringen hvis ingen støy er hørt. (The drivstoffpumpe Sikringen er plassert på nedre dash panel nær panseret utløsningspanelet. Det er nummer 17 sikringen.)
4

Bytt sikring hvis det er blåst. (En pause eller brannskader er merkbar.)
5

Følg ledningene fra sikringen panelet til drivstoffpumpen hvis sikringen går igjen. Se etter åpen, løs, kutt eller brent ledninger og erstatte sele hvis det er nødvendig.
6

Sjekk bensinpumpen stafett hvis sikringen ikke er gått. Releet er montert i Releboksens under panseret. Koble en grunn til terminal 1 og batterispenning terminal 2. Du hører et klikk hvis det er spenning.
7

Fjern bensinpumpen releer og sjekk for batteri spenning til drivstoffpumpen, ved hjelp av et voltmeter.
8

spore ledningene fra kretsen for å åpne, kutt, løs eller brent ledninger hvis ingen spenning er til stede. Hvis spenningen er til stede og releer er gode, erstatte releer.
9

Fjern baksetet. Bruk voltmeter for å sjekke om makten på drivstoffpumpen sele kontakt. Hvis det ikke er strøm, spore ledningene fra relékrets til drivstoffpumpen sele. Se etter ødelagte ledninger.
10

Bytt bensinpumpen dersom strømmen kommer frem til drivstoffpumpe og releene er gode.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65390.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer