Slik feilsøker en Lincoln Ignition Switch

Motor starter, elektriske og tilbehør kretser, er rattet og girspaken låse alle styrt av tenningslåsen på Ford Lincoln biler. Tenningsbryteren betjenes med en nøkkel, som er et mål på sikkerheten ved å forhindre at bilen blir startet og drevet bort av en uautorisert person. Problemer med tenningsbryteren kan relateres til bryteren selv, posisjonen av nøkkelen, eller å starte med den datamaskin-assistert spy-system. Disse ulike problemstillinger kan løses gjennom feilsøking. Instruksjoner
en

Sett nøkkelen i tenningslåsen og vri den med klokken gjennom de fire posisjonene dersom tenningsnøkkelen ikke ut til å virke riktig. Den første posisjonen er "Off" posisjon og er utgangsposisjonen når du satte inn nøkkelen. Flytte nøkkelen til den andre stillingen vil aktivere tilbehør krets, som vil tillate enheter som radioen å fungere. Flytte nøkkelen til den neste klikk er "On" posisjon. Denne stilling aktiverer alle de elektriske kretser. Flytte nøkkelen til fjerde posisjon starter motoren.
2

Flytt girspaken til "P" eller "Park" posisjon hvis motoren ikke vil skru når du vrir om nøkkelen til fjerde posisjon på tenningslåsen.
3

Slå av alle lysene og tilbehør hvis lysene dim og motoren skrur sakte når du vrir om nøkkelen til fjerde posisjon. Dette tyder på et problem med en lav batterilading og er ganske vanlig på eldre biler. Det betyr ikke at et problem med bryteren. Har skiftet batteriet tidligst opportunity.off alle lysene og tilbehør hvis lysene dim og motoren skrur sakte når du vrir om nøkkelen til fjerde posisjon. Dette tyder på et problem med en lav batterilading og er ganske vanlig på eldre biler. Det betyr ikke med bryteren. Har skiftet batteriet ved første anledning.
4

Slipp nøkkelen når motoren begynner å skru og la den sprette tilbake fra fjerde posisjon til den tredje posisjonen ("På"). The spy er datastøttet og kan fortsette i opptil 10 sekunder etter at du slipper tasten. Dette er normalt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67577.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer