Slik feilsøker Hvorfor 1994 Explorer Fuel Gauge ikke virker

Bil problemene kan være ekstremt irriterende. Imidlertid, når problemet er noe kritisk for driften av kjøretøyet, for eksempel med brennstoff-systemet, kan det være farlig. Finne årsaken til en feil bensinmåler varierer fra bil til bil. I et kjøretøy slik som 1994 Ford Explorer, er det ingen sikring i forbindelse med denne del av systemet, så er den enkleste metoden for automatisk utelukkes. Frykt ikke med tid og krefter, kan omtrent hvem som helst fullføre denne oppgaven. Du trenger
Phillips skrutrekker
Replacement instrumentpanelet
Vis flere instruksjoner
en

Fyll Explorer gasstanken på din lokale bensinstasjon.

2

Snu bilen og ta ut nøkkelen.
3

Fjern skruene på hver side av Explorer dash og løfte dash ut av sin plass.

4

Fjern eventuelle skruer som holder instrumentpanelet i dashbordet.
5

sakte ut instrumentpanelet. Med klyngen fullstendig fjernet, forsiktig bevege nålen forbundet med drivstoffmåler. Hvis det er motstandsdyktig til å begynne med, etterfulgt av fri bevegelse, ble nålen simpelthen fast. Plasser instrumentpanelet tilbake på plass og starte bilen for å teste måleren igjen.
6

Fjern klyngen på nytt hvis det ikke oppdaterer som det skal. Bytt ut den gamle klynge med et kjent operativ klynge. Starte bilen igjen for å teste den nye måleren. Hvis den ikke klarer å lese som det skal, ligger problemet i float /sender enheten i tanken.
7

Kontakt din lokale mekaniker for reparasjonskostnader.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67578.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer