Virkningene av Ingen motorolje på motoren

Motorolje er et smøremiddel som holder de ulike delene av motoren din beveger seg jevnt mot hverandre uten unødig slitasje eller skade. Hvis motoren tom for olje eller helt tomt for olje på grunn av en oljepumpe svikt eller oljelekkasje, kan motoren din opprettholde alvorlige skader. Kjøring uten motorolje kan også nødvendiggjøre ombygging eller utskifting av motoren. Tap av oljetrykk
p Hvis motoren ikke har noe olje, så har du noe oljetrykk. Denne tilstanden vil bli vist av oljetrykkmåleren på bilens instrumentpanel. Lavt oljetrykk betyr at motoren ikke blir skikkelig smurt. Hvis du kjører et kjøretøy med lavt oljetrykk i lengre tid, risikerer du alvorlig skade flere komponenter i motoren.
Overoppheting

mindre olje du har i motoren din, jo mer friksjon bygge opp mellom bevegelige deler som motoren går. Økt friksjon oppstår ekstra varme i motoren, noe som til slutt vil føre til at bilen til å kjøre varmt eller overopphetes. Overoppheting i sin tur fører til ulike komponenter og deler for å utvide, smelte eller på annen måte feil og ofte fører til kostbare reparasjoner.

Noises

En motor som er kjører tørr vil begynne å lage mye støy som metalldeler komme i direkte kontakt med andre metalldeler. Løftere og stempelstenger vil begynne å banke i motoren og du vil høre banke, slå eller hakket lyder som kommer fra motoren mens den kjøres. Hvis problemet vedvarer, kan motoren helt mislykkes og bilen vil bryte ned. Sluttresultatet vil være et slep til verksted og en dyr motor erstatning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66612.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer