Burning Gas & Tapping i Engine

Tapping i en bilmotor og tap av drivstofføkonomi ofte advarer tegn på at en motor opplever alvorlige mekaniske problemer og må bygges opp igjen eller erstattes. Disse problemene kan være forårsaket av høy kjørelengde, alder på bilen, forsømmelse eller feil av motorkomponenter som resulterer i skade på motoren. Du bør ta bilen til en mekaniker for en grundig diagnose hvis motoren har begynt å lage peke eller banke lyder. Drivstofforbruk

Når du putter bensin i bensintanken, reiser det gjennom drivstoffslanger til motoren der den blander seg med oksygen og forbrenner, genererer strøm, som flytter bilen. Når et kjøretøy begynner å forbruke mer bensin enn den burde, peker det vanligvis til en mekanisk problem. Jo hardere en motor må jobbe for å drive bilen, jo mer drivstoff vil det forbruke. Når en motor er skadet eller kjører under mindre enn ideelle forhold, kan det forbruke betydelig mer brensel. Hvis motoren din er å hanke, så den ikke kjører med topp effektivitet og bilen vil forbruke mer drivstoff.
Motorolje

Motorolje tjener flere formål i en bil motor. Det holder de interne komponentene smurt og gir et nivå av kjøling i tillegg. Når motoren lekker olje eller brenner av på grunn av mekaniske problemer, motoren er tvunget til å kjøre uten smøring det krever. Dette kan uopprettelig skade motorens komponenter eller forårsake fordreining, et resultat av kontakt med andre deler eller eksponering av friksjon og varme.
Engine Tapping

springen i en motor kan være forårsaket av flere forhold, men oftest er det et symptom på stempelstang eller løfter skader forårsaket av overoppheting, tap av olje eller flere motorkomponenter seg ut. Mer enn ett av disse problemene kan oppstå samtidig, forårsaker motorhavari. Tapping skjer når metall kommer i kontakt med andre metalldeler. Når motoren fungerer effektivt, ikke slik kontakt ikke forekomme og ingen tappe lyder blir hørt.
Reparasjon Engine Tapping
p Hvis bilens motor er å hanke, den eneste måten å reparere det er å enten gjenoppbygge eller erstatte motoren. Dette er en kostbar og vanligvis tidkrevende reparasjon. Det er ikke uvanlig for et kjøretøy med en alvorlig skadet motor å bli pensjonert til søppelplass eller selges for deler heller enn å bli reparert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67293.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer