Slik feilsøker en Automobile

Bilen vil mer enn sannsynlig gjøre rare og skremmende lyder i løpet av livet sitt, og automatisk å ta bilen til en mekaniker når noe virker ut om bilen din kan være en sløsing med penger. Lære å feilsøke din egen bil vil hjelpe deg å vite hvor bekymret du bør være og hva som må gjøres for å bilen din. De fleste av disse problemene, som gjør sitt nærvær kjent med høye lyder eller åpenbar endring i ytelse, kan diagnostiseres med sansene og uten spesialutstyr. Du trenger:
Tenger
Crescent skiftenøkkel
Rag
Vis mer Instruksjoner
bilen vil ikke starte
en

Sjekk lysene og radio for makt. Hvis de fungerer fint, er ikke problemet med batteriet eller den elektriske tilkoblingen.
2

Åpne panseret og finn batteriet.
3

Kontroller batteripolene for korrosjon. Bruk tang eller en halvmåne skiftenøkkel for å frigjøre terminalen fra sin posisjon slik at du kan rense den. Bruk en blanding av tre deler natron og 1 del vann til terminalen, og deretter la den satt i fem minutter. Skrubb terminalene med en kablet pensel eller en tannbørste. Tørk terminalene med en fille og trekk dem tilbake på plass.
4

Ta ut batteriet og ta det inn til en auto deler butikken for å teste den. De fleste butikker vil teste batteri gratis. Hvis batteriet er dårlig, sjekke detaljene i batteriets garanti for en gratis erstatning eller en forholdsmessig kreditt for en.
Brake Problemer
5

Lytt til dine bremser. En angiveri støy når bremsing betyr bremseklossene blir utslitt og må byttes ut. En skrapelyd betyr at bremseklossene er helt utslitt og rotoren er sliping.
6

Drive bilen 45 miles per time og trykk på bremsene. Hvis bilen rister og rattet vibrerer når du stopper, er problemet et helt fordreid rotor. Rette det ut av rotoren er oppsiktsvekkende på bremseklossene ujevnt, forårsaker vibrasjoner som reiser opp til rattet.
7

Trykk på bremsene, og observere hvordan de føler. Lav bremsetrykk er forårsaket av et problem med bremsevæske. Bremsevæske er kraften som presser bremseklossene i rotoren for å stoppe bilen, og hvis det er et problem med væsken du ikke vil føle bremsene.
Merkelige lyder

8

Lytt etter en hvinende lyder som bare skjer når du dreier rattet. Hvis styringen blir vanskeligere etter hvert som tiden går, trenger din bil servostyring væske.
9

Lytt etter en knitrende lyd når du slår. En knitrende støy indikerer at bilen har en dårlig CV boot. CV boot er en gummi dekker som går over din CV joint bak dekket ditt. Når CV boot rips, gjør gummien en knitrende lyd når du slår.
10

Lytt etter en svingete støy og føler for en slipping følelse når bilen skifter gir. Dette er for automatiske girkasser bare. Dette indikerer at overføringen går ut. Det er bedre å få overføringen fast tidligere i denne prosessen som du vil ha en bedre sjanse til bare trenger din overføring delvis reparert i stedet for fullstendig ombygd eller erstattet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65113.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer