1998 Dodge Neon vil ikke starte

Feilsøking grunnene til at 1998 Dodge Neon ikke vil starte er en ganske enkel prosess når du forstår de grunnleggende behovene og mekanikken en bensinmotor. Å starte og drive, må en forbrenningsmotor som den i bilen de samme tre tingene som kreves av brann: gnist, drivstoff og luft. Når en motor ikke blir en av disse tre tingene, det rett og slett ikke vil starte. Du trenger
grunnleggende håndverktøy
startgass
Vis flere instruksjoner
en Er motoren din får nok strøm?

Sjekk for tilstedeværelsen av elektrisk strøm ved å slå på frontlykter og vandre til fronten av bilen. Hvis bilen har elektrisk kraft, bør frontlysene bli skinner sterkt. Hvis hovedlysene er svakt eller ikke lyser i det hele tatt, kan det hende at bilene batteriet være lav eller helt utladet.

Mens bilen kan ha nok strøm igjen på batteriet til å kjøre lys, hvis motoren er treg til å slå , det er et godt tegn på at du rett og slett ikke har en sterk nok strømforsyning til å dra motoren rundt. I dette scenariet, kan du sannsynligvis få bilen i gang ved hjelp av startkabler og et annet kjøretøy eller bytter batteri.
P Hvis bilen nekter å skru det hele tatt, kan det være et tegn på at batteriet er helt dødt, din starter er låst, batteripolene er for skittent eller løst for å tillate passasje av elektrisitet eller noen andre elektriske problemet som forårsaker problemet.
2 Er gasstanken tom?

Sett nøkkelen i tenningen på ON og lytte etter en summing som drivstoffpumpen engasjerer og begynner å levere drivstoff til motoren. Hvis du hører denne summingen og bilen starter ikke, selv om motoren er spy, sjekke bensinmåleren. Hvis bilen starter, så spytter og dør, kan det bety at du er ekstremt lite drivstoff eller at bensinpumpen ikke sender gassen til motoren.
3

Sjekk for luft obstruksjon problemer ved å åpne panseret på bilen din og fjerne luften pust i bakken inntak montasjedekselet. Trekk ut luftfilteret og sett den til side. Prøv å starte bilen igjen, og hvis det begynner, har du funnet problemet. Sjekk visuelt at luftfilteret for store mengder rusk, støv eller olje. Hvis det ser ut til å være skitten, banke forsiktig på det på en hard overflate å kutte noen av vrakrestene ut av det eller erstatte det med et nytt luftfilter.
4

Prøv å starte bilen igjen. Hvis bilen spy, men vil ikke starte med luftfilteret fjernet, har en assistent spray en liten mengde startgass i luftinntaket og umiddelbart forsøke å starte bilen. Hvis hvis branner Men straks spytter og dør, er dette et tegn på at bensinpumpen ikke leverer nok drivstoff til å holde motoren i gang og vil kreve vedlikehold.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66662.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer