Tegn og symptomer på Transmission Problemer

Overføringen er en av de viktigste delene av kjøretøyet. Uten en god overføring, vil bilen ikke fungere i det hele tatt, og du vil sitte igjen med en stor, immobile stykke metall verksted kunst. Det er flere ting du kanskje legge merke til om sendingen din begynner å få problemer. Hvis du merker at bilen har girkasse problemer, bør du ta det med til et verksted umiddelbart for å unngå ytterligere skade. Ikke engaing Riktig
p Hvis du setter bilen i gir og det går ikke med en gang, er det en god sjanse for at bilen din er å ha problemer med overføringen. Bilen bør skifte fra utstyr til utstyr raskt og enkelt med minimal motstand. Hvis motoren turtall til en høy rpm og ikke skiftende i et annet gir, kan overføring må betjenes.
Noises
p Hvis du setter bilen i gir og et øyeblikk senere det skifter med en klunk som gjør hele bilen rister, må overføring til service eller reparasjon. Din overføring bør ikke gjøre noen clunking, sliping eller hvinende lyder mens du kjører din bil eller skiftende. Hvis du kan høre sendingen din, er sjansen du har et problem.

Fluid Problemer

Sjekk bilens girolje. Hvis væsken er lav, ikke-eksisterende eller har slått en merkelig farge, er overføring å ha noen form for problem. Overføring lekkasjer kan føre til overføring overopphetes og brenne opp. Fargen på overføring væske bør være en gjennomsiktig mørk rosa eller rødt. Hvis det er brun, melkeaktig eller lukter brent, må du ha din overføring sett på av en profesjonell.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65983.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer