Hvordan sjekke om du har slitt CV Boots

De cv ledd fungere som universelle lagrene som overfører dreiemoment til hjulene, noe som gir den nødvendige drivkraften. To drivaksler inneholde en indre og ytre cv felles, som overfører rotasjonskraft til hjulene, samtidig som den tillater noen vertikal ledning. CV støvler, permanent forseglet, inneholder spesielle fett som holder leddene stadig smurt. Hvis gummistøvler slitasje, rive eller koble fra, kan de CV leddene gå tørr og mislykkes. Slitte CV støvler avgir noen hørbare og visuelle varseltegn som kan diagnostiseres ved gjennomsnittlig kjøretøyets eier. Du trenger
Tire jern
Floor jack
Jack står
Shop lys
Eiers reparere manuell
Socket satt
Skrutrekkere
Vis flere instruksjoner

en

Drive bilen ved lave hastigheter i et område hvor du kan gjøre flere trange høyre og venstre svinger, slik som en parkeringsplass. Rull ned foran vinduene og lytte etter eventuelle klikke, spratt eller pounding lyder som kommer foran på kjøretøyet under chassiset. Hvis du hører slike lyder, stoppe bilen og sette den i revers.
2

Drei rattet hardt over til den ene siden og holde den der. Akselerere bilen sakte, kjøring bakover i en tett sirkel. Hvis du klikker, dukker eller pounding blir høyere, bekrefter det en sjakt eller CV felles problem. Den lyder indikere tørr og iført cv ledd. Fra en stående start, akselerere bilen og føler for en grøsser eller hør etter om clunk. En klunk mens akselererende og sakker kunne vise til et tørt og slitt CV joint.
3

Løsne mutrene på begge forhjulene med et dekk jern, men la hjulene festet. Løft fronten på bilen med et gulv jack og sett to bukker under rammen. Fullfør skru til mutrene med dekk jern og trekke hjulene gratis
4

Slide under bilen og skinne en butikk lys på indre og ytre CV støvler -. De ser ut som gummi trekkspill. Sjekk hver boot svært nøye for spytter, tårer, oppblåsthet, sprekker eller en frakobling på låseringen klemmer.
5

Look på undersiden av chassis deler og på den indre delen av hver felg for tegn på slynget fett. Grease slengt med høy hastighet, på grunn av en rift i bagasjerommet, vil se ut som mørk grå eller sort spindelvev-lignende streker tvers over rammen. Føl striper med fingrene for å bekrefte at fett er til stede.
6

forsiktig palpate de gummistøvler med fingrene, trykke dem innover mot felles. En støvel som kollapser lett mot bart metall, indikerer en mangel på fett inne i støvelen. Hvis støvelen føles usedvanlig sprø, betyr det at gummi strukturen av støvelen har mistet sin elastisitet og bør byttes ut. Sjekk de andre støvler på forakselen på samme måte.
7

Bruk en skrutrekker eller kontakten for å fjerne låseringen klemme på en mistenkt cv oppstart. Se i reparasjon for å sørge for at denne prosedyren kan utføres. Trekk boot tilbake en tomme eller så, og undersøke fingeren inne for å plukke opp et eksemplar av fett. Grease som har en modig eller crusty føler for det, viser en pause i bagasjerommet segl, som har tillatt smuss og forurensninger å gå inn i leddet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67042.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer