Hvordan lage en Magneto Tester

Bruke tett innpakket ledninger rundt en roterende magnet, bruker en Magneto bevegelse, vanligvis av en motor, for å lage en elektrisk strøm. Denne strømmen blir ofte brukt til å gi strøm til tennplugger i bensinmotorer, og på grunn av utbredelsen av gassmotorer, magnetos er vanlig i alt fra biler til gressklippere. Den svingete wire gjør dynamoer vanskelig å visuelt diagnostisere når motorene har tennplugg problemer, så teste en Magneto å fastslå om det fortsatt skaper strøm. Du trenger
Isolert kobbertråd
Wire stripper
Motstand til LED lampe
Vis flere instruksjoner
en

Bestem hvor mye strøm den Magneto skal testes skal produsere ved hjelp av bruksanvisningen eller en annen ressurs. Skadede magnetos kan være i stand til å gnistre, men ikke produsere nok strøm nødvendige for å drive pluggene. Finn ut om Magneto er gnist er nok til å utføre i motoren.
2

Bestem strømstyrken av dagens Magneto produserer når du bruker riktig av forskning i en bruksanvisning eller reparasjon guide. Påfør strømstyrken figur og spenning med Ohms lov til å bestemme motstanden i tennplugg montering, ved hjelp av formelen R = spenning /strømstyrke.
3

Kjøp en motstand med en impedans verdi så nær til verdien av R bestemt i trinn 3 uten å overskride den verdi. Hvis nødvendig, kjøp flere motstander til omtrentlig den totale belastningen av tennplugg forsamlingen.
4

Koble den ene av motstand terminaler til en LED, ved hjelp av isolert kobbertråd og wire stripper. Fest et eget stykke isolert kobbertråd til den andre kontakten på LED, og ​​en tredje del av ledningen fra motstanden er åpen terminal, å skape en åpen krets som kjører som wire, motstand, wire, LED, wire.

5

Strip den endelige centimeter isolasjon av hver fristilt enden av wire. Sett ledningen i begge ender av en Magento terminal, og roter Magneto ved å ta tak sin sentrale arm og slå. Hvis LED-lys mens Magneto spinn, at terminalen fungerer som det skal og produserer nok strøm til å dekke motorens behov. Hvis lampen unnlater å lyse, må Magneto som skal repareres eller erstattes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68636.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer