Warped rotor Problemer på en 2003 Taurus

rotorer på forsiden av 2003 Taurus kan bli vridd over tid, eller snarere plutselig, avhengig av kjøring stiler og veiforhold. Rotorer kan deformere grunn av overoppheting, ekstremt slitte pads, over-Momentflytting av hjulmutterne og selv bare kjører gjennom vann pytter. Når bremseskiver blir for tynn, de trenger å bli erstattet i stedet slått eller "trued" for å gjøre dem glatte igjen. En full undersøkelse av dine rotorer vil gi deg beskjed hvis du trenger å erstatte dem helt. Utskifting av bremseskiver er noen ganger mer kostnadseffektivt enn å snu rotorene. Du trenger
Tire jern
Jack
to bukker
Målebånd
Brake disc mikrometer
3/8-inch-drive skralle og socket satt
Open- fastnøkkel satt
Nye bremseklosser
Nye rotorer
Wire kleshenger
Rust-penetrerende spray
Tub plate bremsekalippernes fett
1/2-inch-drive momentnøkkel og socket satt
1/2-inch-drive hjulmutter socket
Vis flere instruksjoner
Måling Rotors for Tykkelse
en

Løsne forhjulene slepe nøtter med et dekk jern . Løft fronten av Taurus med en jack. Plass bukker under de nedre underramme skinner, på begge sider av motoren. Senk bilen på tribunen. Fjern lug nuts, og deretter fjerne forhjulene fra bilen helt.
2

Mål den totale tykkelsen av rotoren, ved hjelp av et målebånd. Hvis rotoren er mindre enn en tomme tykke, da rotoren må skiftes fullstendig, i stedet for at rotoren dreies. Slå rotoren kan fjerne mer enn 1/16 tomme av materiale fra rotoren din, og minimum tykkelse er 15/16 inches.
3

Plasser en bremseskiven mikrometer rundt rotoren, og måle tykkelsen i sporene på rotoren. Hvis målingen av rotorene er mindre enn 1 cm inne i sporene eller groper i rotoren, så rotoren må erstattes i stedet slått.
Skifte Front rotorer og bremseklossene

4

Løsne forhjulene hjulmuttere. Hev bilen på en jack. Place bukker under den fremre sub-frame. Fjern hjulet slepe nøtter, deretter fjerne hjulene helt.
5

Fjern caliper bolter med en skralle og socket, eller bruk en Torx socket. Fjern bøylen fra brems montering, bruk en lirke bar hvis nødvendig. Henge bøylen forfra spiralfjærer med en metall kleshenger. Ikke la bøylen henger fritt fra gummislange som det festes.
6

Fjern caliper-boltene fra baksiden av styringsgruppen knoke, med en skralle og socket. Fjern braketten og de gamle bremseklossene fra bremsen forsamlingen. Fjern det gamle bremse rotoren fra forhjulet hub for hånd. Bruk en hammer til å banke lett på rotoren utover hvis det er nødvendig for fjerning.
7

Sett inn en ny bremse rotoren på hjulet hub. Slå en enkel lug mutter på en av hjulet studs, for å holde rotoren på plass. Installer kalipperen-monteringsbrakett og stram festeboltene mellom 65 og 87 fot-pounds, med en 1/2-inch stasjonen momentnøkkel og socket.
8

Åpne lufteskrue på hengende kaliper . Hvis bleeder ser rustet i det hele tatt, spray rust-gjennomtrengende aerosol på skruen. La rust penetrant stå i minst 10 til 15 minutter før du åpner bleeder. Bruk en fastnøkkel til å åpne bleeder mot klokken. Sett inn en gammel bremsekloss mot bøylen stempelet på innsiden av bøylen. Komprimere stempelet ved hjelp av et stort sett av kanalen sluser eller låsing tang. Klem den gamle bremsekloss mot stempel for å presse stempelet helt inn i bøylen.
9

Hold stempelet på med en hånd på kanalen sluser. Stram lufteskrue tettsittende med den andre hånden. Ikke slipp bøylen stempelet før du lukker bleeder, eller du vil få luft inn i bremsesystemet.
10

Installer nye bremseklosser på bøylen braketten. Påfør et tynt lag med caliper smørefett på de baksidetyper plater på nye bremseklosser. Fjern kalipperens lysbilder fra bøylen braketten for hånd. Grundig fett kalipperens lysbilde rør med caliper fett, må du sette dem inn i braketten. Installer den komprimerte caliper tilbake på brems montering, og stram festeboltene til 26 fot-pounds med momentnøkkel og stikkontakt. Fjern den ene lug mutter fra hjulet stud hånd.
11

Gjenta trinn 2 til 7 for å fullføre rotor og pad erstatning på den andre siden av Taurus. Plasser hjulene tilbake på bilen, og trekke til mutrene tettsittende med et dekk jern. Hev Taurus av de bukker, deretter fjerne stands fra under bilen. Senk bilen til bakken, og trekke til mutrene til 100 fot-pounds med en momentnøkkel og hjulmutter socket.
12

inn førersetet av bilen. Trykk bremsepedalen ned sakte, og slipp pedalen. Gjenta prosessen flere ganger, til pedalen er stiv. Hvis pedalen ikke blir vanskeligere å trykke ned etter fem pumper, slutte å pumpe pedalen og blø foran calipers.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68637.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer