Feilsøking for BMW 318i

BMW 318 er en firesylindret, bakhjulstrekk sedan laget 1990-1998. Det var en base nivå 3-serien trim som var den billigste E36 plattform basert bil. Mens det var lite strøm - kun 123 hestekrefter - det kom med BMW sporty suspensjon. Dette gjorde det veldig populært med tunere som vanligvis ville erstatte motoren med et høyere slagvolum en. Feilsøking av en 318 krever at du betaler nær oppmerksomhet til noen endring siste eierne kan ha gjort. Instruksjoner
en

Kontroller utsiden av 318 for eventuelle synlige ettermarkedet modifikasjoner. Har 318 merker er fjernet fra baksiden koffertlokk? Det er vanligvis det første trinnet, siden de fleste BMW eiere ikke vil innrømme at de kjøpte den billigste. Hvis en bakvingen er installert på stammen, og deretter inspisere skruehull for noen tegn til rust. Åpne bagasjerommet for å se om vannet har lekket gjennom. Sørg for at skivene har blitt brukt for å holde maljer på plass på skruehullene. Hvis vannbassenger i bagasjerommet, kan det ruste kroppen, ramme og selv komme ned til drivstofftanken under.
2

titt på hvordan bilen sitter på sin suspensjon. Hvis det rides lav, så en senkesett kan ha blitt installert. Inspiser struts for eventuelle sprekker eller tegn på fordreining. Se på felgene av hjulene for tegn på curbage. Curbage er når sidene av felger rammet kantstein og skrape av biter av metall. Se på dekkene for å se om noen av dem kjører flat. BMW begynte å utstyre sine biler med run flat dekk på 90-tallet, men disse ble erstattet av mange eiere med vanlige dekk.
3

Åpne panseret og inspisere motoren for eventuelle skader. Eventuelle sprekker i eksosmanifolden kan lekke eksosen før de kan komme til katalysatoren. Men erstattet mange kunder sine motorer med større motorer som den sekssylindrede i 330, eller en Chevy small block. Hvis ja, inspisere motorfester for eventuelle tegn på stress og bolter for klipping. Hvis motoren begynner å jobbe seg fri for festene, da festene må byttes umiddelbart.
4

Start 318 og lytte til motoren gå på tomgang. Hvis avfyring virker ujevn, så de direkte injeksjon portene kan være tette eller kamaksel kunne ha blitt ubalansert. I begge tilfeller motoren må repareres, men det ville være billigere å sette i en nyere, bedre motor enn å kjøpe en ny firesylindret, siden det ikke lenger er gjort.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67928.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer