Hvordan erstatte en 1990 Acura Legend Tie Rod

The 1990 Acura Legend kom standard med en 160-hestekrefter, 2,7-liters V-6 motor. Servostyring var også standard. Servostyringen består av tre hovedkomponenter: servostyring pumpe, tannstang og tie rod ender. Tie rod ender koble forhjulene til styringsgruppen rack ender. Tie rod ender har en ball og felles socket å tillate et komplett utvalg av bevegelse. Over tid kan dette kuleledd løsner og utskifting av tie rod slutten er nødvendig. Du trenger
Ratchet
Socket satt
Floor jack
Jack står
Kombinasjonsnøkkel satt
Spisstang
Hammer
Momentnøkkel

Vis flere instruksjoner
en

Løsne den fremre slepe nøtter på rattet trenger den nye tie rod slutten, men ikke fjerne dem. Hev fronten av kjøretøyet med gulvet jack og sted den bukker under kjøretøyets underramme. Senk Legend før det er bare på bukker.
2

Fjern foran slepe nøtter og dra hjulet fra Legend.
3

Finn trekkstang ende, er der rett bak toppen av rotoren og fortsetter mot midten av kjøretøyet. Løsne låsemutteren på slutten av tie rod slutten bare noen få tråder, med en kombinasjon skiftenøkkel.
4

Trekk splinten, den tynne metall pin, fra tie rod slutten stud, ved hjelp nål tang.
5

Løsne tie rod slutten mutter, ved hjelp av en skralle og socket. La mutteren festet med bare noen få tråder.
6

Hit tie rod slutten mutter med hammeren inntil tie rod slutten er fri fra styringsgruppen knoke, til den komponenten som hjulet festes.

7

Fjern tie rod slutten ved å vri den mot klokken. Plasser den nye tie rod slutten der den gamle var og stramme det til det er bare noen få tråder fra låsemutteren.
8

Sett tie rod slutten er stud gjennom styringsgruppen knoke og hånd-trekk den nye mutteren, følger med på tie rod slutten. Stram låsemutteren, ved hjelp av en kombinasjon skiftenøkkel, og stram tie rod slutten mutteren med en skralle og socket.
9

Sett den nye splinten, følger med på tie rod slutten, gjennom hullet i tie rod slutten stud. Bøye splinten er "ben" i motsatt retning, ved hjelp av nål-nosed tang, for å låse den på plass.
10

Sett forhjulet tilbake på Acura og hånd-trekke til mutrene .
11

Hev Legend ut av de bukker, bruker gulvet jack. Trekk stands fra under Acura og senk den ned på bakken.
12

Trekk til hjulmutrene, i et kryssmønster, til 80 fot-pounds, med en momentnøkkel og en stikkontakt.

13

Drive bilen til en justering butikk å ha til front end riktig justert. Unnlatelse av å gjøre dette kan føre til overdreven dekkslitasje og unøyaktig styring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67620.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer