Slik feilsøker en 1991 Ford Explorer

The 1991 Ford Explorer var det andre produksjonsåret av kjøretøyet som ble utviklet for å erstatte Bronco II i Fords produkt linje opp. Bygget på samme ramme som brukes til Ford Ranger pickup lastebil, har Explorer på "vinnende kombinasjon av størrelse, stil og verktøyet som folk ville", ifølge nettstedet Edmunds.com. 1991 Explorer var tilgjengelig i fire-og to-dørs versjoner og brukes foran eller firehjulstrekk. Du kan feilsøke Explorer hjemme hvis det ikke fungerer slik du forventer det skal være. Du trenger
Stålbørste
Vis flere instruksjoner
en

Turn Your 1991 Ford Explorer, trykk på bremsepedalen og flytt overføring velgeren fra "Park" i den "Drive"-posisjon. Hvis skifter girkassen grovt eller rykk i bilen litt, plasserer Explorer tilbake i "Park", og ha noen ser under bilen til området i midten av bilen rett bak forhjulet. Se etter noen væske som kan være dryppende fra Explorer. Dette er stedet for den automatiske girkassen, og hvis det er en lekkasje, kan det tyde på en pakning må byttes ut. Slå av motoren, trekk nivå for å åpne panseret og trekk ut peilepinnen for overføring væske. Inspisere peilepinnen for å se om det er under "Legg til"-linjen. Hvis overføring væske er lav, legger nok girolje å bringe nivået opp til riktig nivå.
2

Sett nøkkelen i tenningen og vri nøkkelen frem til å starte 1991 Ford Explorer. Hvis bilen ikke starter, men er snu, kan tennpluggene ikke produsere nok gnist til å starte motoren. Ta ut nøkkelen fra tenningen og åpne panseret til motorrommet.
3

Koble tennplugg ledninger fra toppen av tennpluggen og ta ut tennpluggene fra motoren ved hjelp av en tennpluggnøkkel. Inspisere slutten av tennplugger og observere mengden karbon som har bygget opp på tennpluggen. Bruk en stålbørste til å rengjøre av slutten av tennpluggen. Hvis sotdannelse er betydelig, erstatte de brukte tennplugger med nye. Skru tennpluggene tilbake inn i motoren og stram med en tennpluggnøkkel. Koble tennplugg ledninger til pluggene og starte 1991 Explorer.
4

Sett nøkkelen i tenningen. Vri om nøkkelen for å starte 1991 Explorer. Hvis bilen ikke vil starte, åpne panseret og finn drivstoffilter. Forbrenningsmotorer krever riktig mengde drivstoff og luft for å starte. Dersom Brenselfilteret plugget, kan det rane motoren gass. Bytt drivstoffilter og starte 1991 Ford Explorer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67619.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer